Nov Mobilni telefon imetnik Skica Čarovnik za Iskanje Risalno Desko Optični Pripravi Projektor Slikarstvo Razmislek Sledenju Linije Tabela#W

Nov izdelek

Na zalogi

€3.58

€5.51

-35 %

Oznake:

umetnik imetnika, stojalo za tablični računalnik, decore za dvorano tabela, a4 igrača, stojalo za mizo, čarobni blok, robot za tablični računalnik, etch a sketch igrača, napišite vir, na zaslonu na dotik pisanje pad

Preberite Barve Optični Risalno Desko Risal Orodje Slikarstvo Artefakt Risal Kit

Izdelek prodajne točke:

- 【Optični Slikarstvo】: Uporaba načela optičnih slik,slike lahko vidite na platno, ko gledamo skozi objektiv,da lahko narišete na vsak motno materiala.

- 【PMMA Objektiv】: iz optičnih prevlečeni PMMA objektiv in premium ABS plastike, močan in vzdržljiv.Optično prevlečeni PMMA objektiv zmanjšuje prikazen in se ne poškodujete.

- 【Enostavno Risanje】:Razmislek vam omogoča, da v sledovih ali kakršne koli mojstrovina bolj enostavno,naredi risbo ničesar snap brez risanje spretnosti.

- 【Podpora za Mobilni Telefoni in tablični računalniki】: Morali prenesti APLIKACIJO,postavite telefon na policah,in potem lahko začnete slikarstva brez risanje spretnosti.

- 【Idealno Orodje za Sledenje】: Primeren za otroke, odrasle, stripi/anime ljubitelje začetku umetnikov.Naučili narisati na katerikoli starosti, ki jo je pomagal razviti roko oči usklajevanja in osnovne sposobnosti za risanje.

Specifikacija:

Material: ABS

Velikost: Cca.20x13cm

Paket Vključuje:

1 Nastavite Risalno Desko

Opomba:

Barve se lahko nekoliko razlikuje zaradi barvo umerjanje vsakega posameznika monitor.

Prosimo, dovolite nekoliko merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Številka Modela Risalno Desko

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki