Chaquetas Mujer Pomlad Ulične Hipi Ruffles Denim Jakna Ženske Čipke Diamanti Pohaban Kratke Jeans Jakno Svoboden Coats Vrhovi

Nov izdelek

Na zalogi

€30.23

€47.97

-36 %

Oznake:

denim jakna, denim jakna ženske, roza slog, traper suknjič z čipke, 360 čipke spredaj lasuljo 30 inch človeških las, traper suknjič čipke, ogrlicom denim jeans jakna, jakna, la jean jakna ženska, odklon rokav plašč

Merjenje V CM 1 cm = 2.54 CM,1 CM = 0.39 palčni Velikosti Ramen, Prsi Rokav Dolžina M 48 113 51 56 L 49 117 52 57 Nasveti 1.Prosimo, upoštevajte velikost grafikona, da izberete velikost.

2.Velikost ima lahko 1-3cm razlikuje zaradi ročnega merjenja.Prosimo, upoštevajte, če ste ukrep.

Plačilo 1.Sprejemamo Alipay samo.

2.Preprosto kliknite "Pay Now" gumb na vrhu, končano na dan dražbe predložiti varno plačilo s prevzemi.

3.Končne nabavne cene ne pokrivajo vseh veljavnih davka ali dajatve, ki bi lahko zaračuna carin .Kupci, ki so odgovorni za take stroške.

4.Če imate kakršne koli težave s plačilom,prosimo, da nas obvestite.Shiping 1.Najlepša hvala za vašo pozornost o naši trgovini.Naš čas obdelave je 1-3 delovnih dni, ko je plačilo potrjeno.Prosimo, prepričajte se, da je naslov pravilen, in nismo odgovorni za napačno ali je naslovnik neznan naslov.

2.Brezplačna dostava za ePacket v ZDA.Brezplačna Dostava za Kitajsko post air mail, da večina državi.

3.Prav tako smo lahko pošljete po DHL,EMS,TNT,UPS,ARAMEX in drugih express.DHL,TNT,UPS express dostava susually traja 3 do 7 delovnih dni.EMS express dostava običajno traja 7 do 15 delovnih dni.

4.Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: http://www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete)

5.Če vaše naročilo znesek je veliko hkrati, se obrnite na nas, bom prost njihovo pošiljanje po express(EMS,DHL ,UPS,FedEx,ARAMEX).čas dostave je 3-7 dni.Povratne informacije 1.Potrudili se bomo, da ponuja visoko kakovost , ugodne in konkurenčne cene izdelkov.

2.to je moj cilj je, da vam, dragi kupce z odlično izkušnjo nakupovanja in 100% zadovoljni dobre storitve.

3.Se nemudoma obrnite na nas, če imate kakršne koli težave, ko prejmete predmete, ki jih je osvojil na moje trgovine.Pozitivne povratne informacije je zelo cenjeno in bomo naredili enako v zameno.Če ste nezadovoljni zaradi katerega koli razloga, prosim, ne pustite, Negativen ali Nevtralen Povratne informacije in nam omogočajo priložnost, da bi vam z veseljem.

Vrsta Redni
Ovratnik Zavoj navzdol Ovratnik
Številka Modela manteau femme
Zapiranje Tip Beloprsi Singl
Starost Starosti 18-35 Let
Vzorec Tipa Mozaik
Dekoracijo Appliques, Gumb, Žepi, Ruffles, Pohaban, Letnik, Čipke
Slog ULIČNE
Debelina STANDARD
Oblačila Dolžina Redni
Rokav Slog Redni
Material Poliester, Spandex
Rokav Dolžina(cm) Polno
Blagovna Znamka AliQueen
Hooded No

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki