360-stopinjski zasuk Teleskopsko zložljivi Mobilni Telefon Nosilec Avto Nosilec za Telefon, Rearview Mirror Prednji Sedež Snap-on Nosilec za Telefon

Nov izdelek

Na zalogi

€1.34

Oznake:

Avto Nosilec, avto nosilec za telefon, pager sistem za restavracijo, povoj nosilec za telefon, držalo za telefon, imetnik oznako, palčni tablični računalnik, ford ka mobilni telefon, držalo, fidget igrača, mobil phone

Realne povratne informacije od kupcev: Značilnosti:

1. Močno združljivost: avto nosilec za telefon, ki je združljivo z vsemi mobilnimi telefoni in naprave 47mm-71mm široko mobilnih telefonov.

2. Visoko kakovostne ABS materiala, trajno in ne enostavno nič, eleganten design, enostaven za namestitev, preprost in praktičen.

3. To je lahko nameščen, ne le na rearview mirror v avtu, temveč tudi na sedež.

4. S svetlobo push, stojalo more skriti, in se lahko prosto uporabljajo.Z eno roko dotik naredi vožnja bolj varna.Zložljive in zložljivi, priročno za odgovor na telefon.

5. 360 stopinj rotacija: 360-stopinjsko vrtenje gredi lahko priskrbi najboljši zorni kot za zagotovitev varne vožnje.Vi lahko postavite vaš telefon v vseh smereh (vodoravna, navpična, itd.) za uživanje najboljšega doživetje vožnje.

Specifikacija:

Ime: Avto Teleskopsko Mobilni Telefon, Držalo

Barva: bela

Material: ABS

Velikost: kot prikazano

Neto teža: približno 70 g

Uporabljajo mobilne telefone: 47mm-71mm široko mobilnih telefonov

Seznam Vsebine:

1*Mobilni Nosilec Za Telefon

Material ABS
Pakiranje Seznam 1*Mobilni Nosilec Za Telefon
Primerna za 47mm-71mm široko mobilnih telefonov
Poreklo CN(Izvora)
Ime Avto Teleskopsko Mobilni Telefon, Držalo
Barva Ime bela

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki