Zapah kavljem risanka platno, tisk vloerklee diy tapijt foamiran za needleworksets knooppakket 6 mačke kvačkanje tapis doma dekor

Nov izdelek

Na zalogi

€13.82

€28.78

-51 %

Oznake:

1mm pene, eva bleščice, eva papirja, craft foam, Pena papirja, eva pene, sintepon, foamiran roll, 1mm pene stanja, pena stanja

Dobrodošli, da obiščete KOKOKIE TRGOVINI!

Dragi prijatelj,to je DIY element,paket vključuje vso opremo,morate končati sami!In velikost bo 2-3 cm, različne kot v dejanski velikosti,za posebne velikosti,prosimo, preverite najdaljša mera za vsako stran.Kakršno koli vprašanje,prosimo, obrnite na nas!

Slog slike

Dobra kakovost platno in jasne barve tiskanje

Bombažna Preja

Angleška Navodila

Paket vključuje

Darilni paket polje

Končal dela kažejo

Pošiljko

1,Bomo pošiljanje blaga po mestu, da bi about1-2 dni,ker je po meri izdelka. 2,,Bomo poslali za hitro dostavo,ali standardna dostava ali E-žep. 3,Če kupite več kos,in to je več teže,bomo poslali,ki jih express, DHL/UPS/FEDEX,itd. 4,Prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršno koli vprašanje, ko prejmete paket.

Vrnitev & izmenjavo&Povratne informacije

Vsi naši elementi bodo preverjeni in pakirani v dobrem stanju, preden dostava.Bomo poskušali naše najboljše, da zadovolji vse naše stranke.Če iz kakršnega koli razloga ne boste zadovoljni, ga lahko vrnete izdelek, da nas v prvotnem stanju v roku 7 dni od prejema za vračilo ali exchange.Preden vrnete izdelek, vas prosimo, da nas kontaktirate za natančne vrniti izmenjavo navodila.Povrnili vam bomo vam po prejemu vrnjene artikle.Kupec bo plačal za ladijskega stroškov za vračanje predmetov.

Zahvaljujemo se vam za vaše miniquest poskuse!

Prosimo, kliknite tukaj je nazaj na domačo stran KOKOKIE TRGOVINI!https://Matejadereani.si/store/5054143

Tema Tri-dimenzionalni Vezenje Serije
Preja materiala BOMBAŽ
Platno Očesa Tkanine
Slog Evropski in Ameriški Stil
Barve assort barve
Platno Način Tiskanja Barvno Tiskanih Platno
Paket Obarvano Polje
Material Očesa Tkanine
Uporaba Božič, Doma, HOTEL, Avto Sedež, Dekorativne, Stol

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki