Tekaški Nahrbtnik Telovnik s Slušalkami Žica Luknjo & Odsevni Trak je Lahek Nahrbtnik Ključ Imetnika Kartice za Hojo, Kolesarjenje JR Ponudbe

Nov izdelek

Na zalogi

€13.95

€25.36

-44 %

Oznake:

ključni človek, ki teče, mochila podjetje xiaomi, mochila xiaomi clasic, vrečko telovnik, nahrbtnik mi, vrečko xiaomi, nahrbtnik xiaomi, nahrbtnik telovnik, teči, teče majhen ključ

Tekaški Nahrbtnik Telovnik s Slušalkami Žica Luknjo & Odsevni Trak je Lahek Nahrbtnik Ključ Imetnika Kartice za Hojo, Kolesarjenje JR Ponudbe

Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

1. Velikost : Žep velikost: 8.7 x 5.5 cm, obstajajo 2 z zadrgo, zato jo lahko nosite stvari, ki jih potrebujete za vožnjo, tehta le 7.76 unč, zelo lahek, zaradi česar vaš teče udobno.

2. Večnamenski : Več sistem vzmetenja, lahko obesite ključe in drugih stvari, ki jih je treba opraviti.

3. Visoko svetlost Reflektivni Design : Uporaba svetlobni element tehnologije, odsevni učinek ponoči ali v mraku se bo izboljšal, tako da vozniki in pešci obveščeni in zagotavljajo varnost za vaš nočno potovanje.

4. Zmogljivost : Majhne strukture, velike zmogljivosti.Lahko izpolnjuje vsakodnevne potrebe, kot so torbica, bančnih kartic, očala, mobilni telefoni, itd.

5. Nastavljiv Sponke Design : telovnik, se lahko prilagodi na številnih mestih za potrebe različnih višinah in obleko različne oblike telesa.

Obvestilo:

Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek.

Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja.

Opis:

Material: Poliester

Zapiranje: zadrga

Notranja struktura: zadrgo prostor

Velikost: Spredaj-14*22 cm, Nazaj-28*32 cm

Barva/Slog: Kot na sliki je prikazano

Paket Vključuje:

1 x Teče Telovnik Nahrbtnik

1,O Ladijski: Po tem, ko bi izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Združljiv Blagovne Znamke xiaomi
Design Navaden
Vrsta Torbica
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki