56pcs/box Kawaii Majhne Songbird Redbreast Ptica Stenske Nalepke za Otroke Sobe Fantje, Dekleta, Otroci, Spalnica Dekoracijo Doma

Nov izdelek

Na zalogi

€1.34

€1.76

-23 %

Oznake:

goth kawaii soba dekor, dekor kawaii soba, gnezdo swing, kawaii preprogo, ptica stenske nalepke, avto talna svetilka, ptica robin, spalnica dekor, kawaii soba dekor življenje, izberite marvel

Funkcije in specifikacije:

Pogoj: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Package Vključeni:Pakirano v OPP vrečko

Opomba:

*Prosimo, dovolite 1cm napak zaradi ročnega merjenja

(Prosimo, upoštevajte,: Če kupite več kot 1 paketi , tam so vsi podvajanje!!!)

O Ladijski

A. Smo običajno ladja v roku treh delovnih dni po prejemu vašega plačila.Smo običajno ladja, ki jih na Kitajskem Post Air Mail.Če želite, drugih izrecnih kot so: YANWEN ,EUB, DHL, EMS, itd., prosimo, obrnite na nas pred biding.

YANWEN Dostavo čas približno 35-60 dni ;EUB je o 15-35 dni ;DHL in EMS je približno 7 -15 dni

B. nudimo customization, ampak MOQ je 500packs.Če jo potrebujete, prosim, pustite nam sporočilo, da nas obvesti, velikosti in stilov, ki jih želite, vam bomo poslali blaga po svoje podatke, ali bomo poslali po naključnem vrstnem redu.

A. kupec mora ponuditi dokaze problem v točkah.

B. Če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete element.Kupec je odgovoren za vse nadaljnje dostava brezplačno.

C. kupec mora obrniti nam v roku 3 dni od vročitve, če želijo na izmenjavo v okvari ali nepravilno poslani predmeti.

O Feedfack

A. Vaše zadovoljstvo je naš cilj!Daje negativne ali nevtralne povratne informacije je zelo resen odnos in poskrbimo, da bomo LAHKO rešili vaš problem pred odhodom negativne povratne informacije.Smo iskreno upam, da vam je všeč naša predmetov in uživali v naših storitev.Veseli bomo vaše POZITIVNE POVRATNE informacije.

B. Če je Priključen izdelki, slike, ko zapustijo nas pozitivno feeback bo zmagal na brezplačno lepo darilo pri naslednjem vrstnem redu!HVALA U ZELO VELIKO!

Ker je paket izdan iz Kitajske, prevoz čas bo dolgo.Zato za boljšo izkušnjo nakupovanja za vas, vam priporočamo, da se odločite za boljšo logistiko način in plačati nekaj provizije.

1.Svetujemo vam, da več kot $9.Nato lahko sledite tako, da paket, ki ga lahko dobim hitreje.Drugače bomo odpreme China Post Navadne Majhne Paketni Plus, ki ne more biti trackded,ne varno in bi dobili izdelke, ki dolgo časa.

2.Vsi izdelki so dvakrat preveriti pred odpremo.Prosimo, kontaktirajte nas prvič, če obstaja kakršen koli problem, ko boste dobili proizvode.Prosimo, navedite 5 zvezdic, če vam je všeč izdelkov in storitev.

3.Zaradi snemalne pogoje in strojne opreme kot npr. zaslon je brigthness in kontrast itd,lahko obstajajo nekatere razlike med dejanskim elemente in barve tona slike prikazujejo.

Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje CE, Noben
Premer 3-9 CM
Številka Modela TS-2210-9
Višina 0.035 CM
Garancija N/A
Dolžina 3-9CM
Značilnosti N/A
Teža 0.035KG
Širina 3-9CM

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki