MANILAI Trendy Raznobarvno Okrasnih Spusti Uhane, Zlate Barve Geometrijske Kovinski Izjavo, Kristali, Uhani za Ženske Big Ear Nakit

Nov izdelek

Na zalogi

€3.15

€3.94

-20 %

Oznake:

1070 gtx, uho ženske, necklac, 1070 grafična kartica, nakit turški, za, kartico video za pc, kokosove lupine, 8 gb grafična kartica, grafične kartice

Plačilo:

1. Za kateregakoli razloga ne boste zadovoljni z postavk, smo sprejeli donose in izmenjave v roku 7 dni po tem, ko ste prejeli vaše točke in jih bo opravljal vrniti ladijskega stroškov.Bomo obdelali vrnete zahtevo v roku 2-5 dni po tem, ko smo prejeli thereturned element.

2. Če je predmet, ki je v okvari, prosimo, povejte nam takoj, da bi za zamenjavo ali popravilo.Če areplacement ni na voljo, potem vračilo bodo izdani z originalno način plačila.

Hvala, ker ste.

1. Če ste zadovoljni z elementi in naših storitev,vas Prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami,Wewill z veseljem storijo enako za vas.

2. Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije, Bomo provideyou najboljše storitve.

Kontaktirate nas lahko tako, da pustite nam sporočilo o vrstnem redu .Bomo poskušali naše najboljše, da odgovor se vam v 12 urah.Hvala za vašo podporo !

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka MANILAI
Fine ali Moda Moda
Uhan Tip Padec Uhani
Številka Modela FE1887
Postavka Vrsta Uhani
Obliko\vzorec Geometrijski
Material Nosorogovo
Kovine Tipa Cinkove Zlitine
Design Izjava Strele Uhani
Spol Ženske
Slog TRENDY, Crystal Zlata Spusti Uhani

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki