Umetnost Oljna slika, Blazine Pokrov 45*45 cm Letnik Dekoracijo Kava Bar, Hotel Urad Kavč Blazino Kritje Doma Dekor

Nov izdelek

Na zalogi

€3.23

€6.46

-50 %

Oznake:

pismo blazino, blazine za kavč, vrgel blazino, dekor blazino, boho blazino, 45x45 blazine pokrov, blazine roza, primeru blazino, etnične blazino, vzglavnik kavč

modname=prostora&height=30 Lastnosti: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti Vrsta: Vzglavnik Material: Breskev kože, Barva:Kot Slika Tiskanja Tip :Eno Stran Tiskanje(Ne Gilding) Obliko:Kvadratnih Priložnostih: Dom, služba, Avto, Cafe, itd Funkcije:Kvadratne Oblike, Udobno, Skrite Zip Velikost: 45 cm x 45 cm/18" x 18" (Pribl.) MPN:ne velja Padec Ladijskega prometa:Da Tovarne:Da Značilnosti: Double-sided (obojestransko tiskanje Opomba: vzorec je samo na sprednji strani.Zaradi svetlobo in zaslon za nastavitev razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.Če želite prilagoditi prevleke, prosimo, obrnite na nas!Paket Vključuje: 1 x Vzglavnik (blazino notranjo ni vključena.) 1.Če želiš mesto večino nalog,vam lahko ponudimo dobre Veleprodajno ceno; Če hočeš kraj velika, da smo lahko ponudimo tovarniško ceno. 2.Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, sporočite nam, se lahko obrnete na nas s službo.e-pošta.sporočila ....vedno smo tukaj! 3.Zaradi različnih proizvodnih serij in neizogibno razlika nastavitve zaslona, barvo je prikazano na sliki morda ne ustreza 100% za tiste, ki na predmete.Če ti je všeč moj trgovini, obiščite mojo domačo stran in kliknite na "Sledi".Prepričajte se, da me dodate za vaše najljubše prodajalcev.

OPIS

ZADOVOLJSTVO STRANK

Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.

Plačilo

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na DHgate.com kot so kreditne kartice, v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila).Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih DHgate, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

Dostava

1.Ladjar Stroškov:

Izberite količino prvi, nato kliknite države z logistično metode v stran.

2.Pojdite na naslednji strani si lahko ogledate podrobnosti ladjar stroškov, ki jih vsak logističnih metode v vaš izbor.

3. Postavka Čas Obdelave: čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.Predvsem, čas obdelave je lahko od 3 do 15 delovnih dni.

Politika Vračanja

Če želite zamenjati predmeti, ki jih prejmete, se obrnite na nas roku 3 dni od prejema vašega naročila.In jo je treba plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje.

Povratne informacije

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala!

Razred Kvalificirano
Nastavite Vrsto No
Vzorec Tipa Tiskanje
Tkanine, Štetje 50
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija Okolju Prijazno
Značilnosti 3d tiskanih
Številka Modela QJES-BZF30-31
Slog Navaden
Nespodobno Sliko No
Material 100% Poliester
Spolnost No
Tehnika Tkanine
Uporaba Doma
Vzorec TISKANE
Vrsta Prevleke
Niti Štetje 200TC

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki