Signal Blokiranje Vrečko Keychain Anti-scan Anti-magnetno Kartico Ključne Primeru

Nov izdelek

Na zalogi

€2.09

€2.78

-24 %

Oznake:

yz450f 2004 odmor

Značilnosti:

1. Anti-sevanja Uporaba: Uporabljajo mobilni telefon, da namestite zaščitni vrečko za preprečevanje elektromagnetnega sevanja mobilnega telefona iz škoduje človeškega telesa, vendar to ne vpliva na normalno komunikacijo.To je prednost in ljubil nosečnice zagotoviti zdravo rast ploda.

2. Zaščita Signal: Dal mobilni telefon v ščitom vrečko.Ko pokličete na mobilni telefon, boste slišali naslednje sporočilo: "uporabnika, ki ga kličete, ne more biti povezana začasno, prosim, pokličite kasneje." ali "mobilni telefon, ki jo kličete, ni v dosegu".

3. Anti-informacije Uhajanje: Dal vaš mobilni telefon v a zaščita vrečko, drugih ljudi ne morejo slediti in poiščete prek mobilnega telefona; ne, ne moreš ukrasti konferenca vsebine prek mobilnega telefona, prav tako ne morete krajo ali uničenje podatkov v mobilni telefon.

4. Anti-demagnetization Funkcija: Dal vse vrste pomnilniške kartice in elektronske izdelke z mediji za shranjevanje v ščitom vrečko za preprečevanje demagnetization, varovanje podatkov podatke, ki so shranjeni v njih, bi se izognili elektromagnetnega polja motenj in preprečevanje izgube podatkov.Če banka kartico pa se shrani v zaščitni vrečko, signal mobilnega telefona lahko prepreči degaussing bančne kartice, s čimer se prepreči težave odstranite lepilni trak.

5. Odpravo statične elektrike.Keychain design.

Specifikacije:

Signal dušenje moč: 90dB

Signal zaščita učinkovitost: 100%

Barva: kot prikazano

Velikost: približno 13*9 cm/5.12*3.54 palčni (ogljikovih vlaken vzorec) približno 14*za 9,8 cm/5.51*3.86 palčni (black)

Material: črna, ogljikovih vlaken

Seznam Vsebine:

1*Signal Zaščita Vrečko

Opomba: priporočljivo je, da uporabite načinu majhen zaslon na pametnih telefonih v 6,5 cm, in velik zaslon načina za telefone več kot 6,5 cm.

Načini plačila:

Lahko bi plačilo z uporabo katerega koli od zgoraj navedenih metod in pls plačati v 3 dneh, ko je vaše naročilo.Vaše plačilo bo preverila Matejadereani.si v 24h in bomo obdelali vaše naročilo, ko se je končal.Če vaše naročilo zaprta zaradi varnostnih razlogov morate predložiti zahtevek na Matejadereani.si.Nadomestila, ki jih povzročajo preklicu naročila, vračilo sporazuma ali mediacijo, se obdelajo takoj in običajno traja približno 7-10 delovnih dni, da dosežejo svoj račun.Dostava in package:Vse elemente, ki so preverjene in tudi pakirano, preden odpremo.Naročila bodo odpremljena v roku 2-5 delovnih dni po plačilu je končal.Teža paketa prek navadni pošti je omejena na 2 kg.Mi bomo poslali ločeno, če je teža je nad 2 kg.Običajno to traja približno 15-60 dni in bi se lahko malo dlje, da nekateri ledina.Izbirate lahko hitro, način dostave, če želite, da bi dobili paket prej, in za to boste morali plačati, ladijski promet pristojbina.Vrne in Vračilo:Bomo poslati ali nadomestila, če je paket izgubljen, poškodovan v tranzitu, ali je prejel napačen element.Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate in vam bomo z veseljem pomagali.Povratne informacije:Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije, nam bo zelo cenjeno.Če je kaj narobe, se najprej obrnite na nas, preden pustite povratne informacije, in bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga, dokler je vse v redu.

Poreklo CN(Izvora)
Velikost 2 približno 14*za 9,8 cm/5.51*3.86 palčni (black)
Velikost 1 o 13*9 cm/5.12*3.54 palčni (ogljikovih vlaken vzorec)
Ime RFID Signal Blokiranje Vrečko Kritje
Barve kot je prikazano(Black)
Vrsta Signal Blocker Primeru
Vrsta Materiala Iz Ogljikovih Vlaken
Material črna, Iz Ogljikovih Vlaken
Signal zaščita učinkovitost 100%
Signal dušenje moč 90dB

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki