Najboljše Kakovosti 2017.3 +keygen najnovejši OBDIICAT tehničnih odborih Eno Zeleno odbor tehničnih odborih Optičnega OBD2 Bluetooth Diagnostično Orodje za optični bralnik

Nov izdelek

Na zalogi

€46.40

€61.05

-23 %

Oznake:

delphi, 3d pero, začetek x431, bluetooth board, elm327 forscan, komplet orodja, ds150e, odbor linux, xtuner, elm327 v2.2

Obvestilo:

1.Najnovejše programske opreme, 2017.3 + keygen

Podpora več 2017 let avtomobilov, in ISS skupaj popravki.Zdaj ISS dela za vse avtomobile, in zgodovina funkcija polno dela.

2.Rele Omron:

Rele volt je z dveh vrst: 4.5 V in 5V , različnih serij, morda z različnimi volt rele,vendar brez učinka funkcijo.prosim, pustite nam sporočilo za katero vam je ljubše.v nasprotnem primeru,bo ladja s naključno.Vljudno opomba.Hvala

3.Podpora Multi-jezikih:

Angleščina , Cesky, Dansk, Nemški, Espanol, Francais, grški, Hollands, madžarski, Italijanski, Norsk, poljski, Romuniji,ruski, Srpski, Suomen kieli, Svenska, turški in tako naprej.

OBDIICAT-tehničnih odborih avtomobili/tovornjaki/Generic 3 V 1 OBD2 Diagnostičnega orodja

Nova zasnova tehničnih odborih Diagnostična Orodja in Oprema

Karton Polje z bluetooth visoke kakovosti zelenih enoten odbor !

Tehničnih odborih je hitro in zanesljivo diagnostično orodje, ki služi kot povezava med vozilom in računalnik.Deluje na oba stara in nova vozila.Z AVTOMOBILI, ste sposobni opravljati blagovne znamke specifične diagnostike za avtomobile in lahka dostavna vozila iz leta 1988 dalje.Skupaj 47 različnih blagovnih znamk.S TOVORNJAKI programski paket, ste sposobni opravljati blagovne znamke specifične diagnostike za lahka in težka gospodarska vozila, avtobusi, prikolice od leta 1995 dalje.Skupno 37 različnih blagovnih znamk.Diagnostični program GENERIČNE je namenjen zakonodaje, ki temelji diagnostike, ki so posebej izbrani za emisije, povezane kode napak.GENERIČNO je vključena v AVTOMOBILE in TOVORNJAKE paketov.Multiplexer funkcijo, 2xHS LAHKO (ISO 11898-2), SW LAHKO (SAE J2411), K/L (ISO 9141-2), VPW (J1850), PWM (J1850), RS485 (J1708), TTL in (SPI, analogni, 5volt out).V serijski smo storite naslednje: 1) Branje in brisanje kod napak ;2) Preberite v živo podatkov ;3) Osnovne nastavitve ;4) Scan funkcijo ;5) v Celoti v skladu z eOBD/OBDII standardni ; To lahko storite z naslednjim: 1. Izdelava posebnih serijskih diagnosticiranje ;2. Scan funkcijo;3. EOBD/OBDII komunikacije;4. Serijska Sistemov ;5. Motor ;6. Vžig ;7. ABS ;8. Storitev reset ;9. SRS ;10.Immobilizer ;11.Instrument ;12.Udobje sistem ;13.Gear box), itd.

Celotno Prevajanje Jezikov: angleščina, Cesky, Dansk, Nemški, Espanol, Francais, grški, Hollands, madžarska, Italija, Norsk, poljski, Romuniji, ruski, Srpski, Suomen kieli, Svenska, turški.

Poudarki:

Delovanje Sistema: Windows XP , Windows 7 32Bit

FLIGHT RECORDER.Z letom diktafon, funkcija vam omogoča, da posnamete parametrov v realnem času, medtem ko ste vožnjo vozila.Med snemanjem lahko s pritiskom na gumb, označite določene napake, tako da lahko razišče zaznana napaka na kasnejši čas.tehničnih odborih je opremljen z vgrajenim pomnilnika tako odstranijo potrebo, da bi računalnik.Pomnilniške kartice, ki niso vključeni v paket.

PRIKLJUČEK Z LED.Poiščite diagnostični priključek v vozilu z lahkoto, tudi če se nahaja v temnih in nedostopnih kraju, tam je LED na 16-pinski priključek, ki vam pomaga skupaj.Lokacija in oblika omogoča luč funkcije, tudi ko uporabljate adapter kabel za vozila brez 16-pin diagnostična vtičnica.

NAPETOST PREVERITE.Ko tehničnih odborih je priključena na vozilo, bo enota preverite napetost akumulatorja vozila in se samodejno prilagaja vozila ravni napetosti 12 ali 24 voltov.Če je napetost postane previsoka ali prenizka, tehničnih odborih vas opozorijo z obema zvoka in svetlobe in boste tudi opozorjeni z ikona za baterijo v naše diagnostično programsko opremo.

ŠTEVILKE ŠASIJE VIN.V naših AVTOMOBILIH programske opreme, smo pametno funkcijo, ki omogoča, da je prebral številke šasije iz vozila, da bi radi, da diagnosticirati.To zagotavlja, da je pravi model in leto je izbrana možnost samodejno.Poleg tega oznaka motorja za vozila, ki so pogosto na voljo na trgu, je tudi izbran samodejno.

ISS.Inteligentni Sistem Skeniranja (ISS) scans skozi vse sisteme v vozilu in prikazuje kode napak, ki so shranjene v vsakem sistemu.To prihrani čas in dobili boste hiter pregled dejanskega stanja celotnega vozila.Ko ISS je popolna, lahko izberete poseben nadzorni sistem za analizo rezultatov v nadaljevanju.

ISI.Inteligentni Sistem za Identifikacijo (ISI), ki določa in samodejno izbere vrsto krmilnikom, ki je nameščen v vozilu.To zagotavlja, da so diagnostični sejo je opravljen pravilno s pravilno parametrov, kot je potrebno.

POROČILO FUNKCIJO.Pod to funkcijo kartico, boste lahko videli, prilagoditvami in prilagoditve, ki so mogoče za določeno vozilo brez vozila, ki je blizu vas.Skupaj s pomočjo besedil, kot vodilo, lahko načrt in biti učinkoviti pri svojem delu; tudi v kompleksnih situacijah.

OBD-FUNKCIJE.Tehničnih odborih je opremljena z edinstveno multiplexer tehnologija, ki omogoča, da se uporablja za vse vrste vozil, ne glede na napetostni ravni in komunikacijske standarde.Za tista vozila, ki ne uporabljajo standardni 16-pinski priključek, ponujamo celoten nabor potrjenih in prilagojene napajalnik, kable in kompletov.

UNIVERZALNO.Za večino OBD funkcije, kot so prilagoditve in programmings, so podrobna navodila in pomoč, da vam pomagajo v vaše diagnozo delo.Našli boste korak za korakom informacije o pogoji, pripravo in izvajanje različnih funkcij, zaradi česar tudi najbolj kompleksna funkcija preprosta za izvajanje.

FUNKCIJO ZA POMOČ.Za večino OBD funkcije, kot so prilagoditve in programmings, so podrobna navodila in pomoč, da vam pomagajo v vaše diagnozo delo.Našli boste korak za korakom informacije o pogoji, pripravo in izvajanje različnih funkcij, zaradi česar tudi najbolj kompleksna funkcija preprosta za izvajanje.

Avto Maker za več blagovnih znamk
Postavka Vrsta Koda Bralci & Scan Orodja, Tehničnih odborih eno zeleno odbor
Vrsta Materiala Plastični
Blagovna Znamka OBDIICAT
Posebne Funkcije bluetooth, diagnostični
Certificiranje CE
Jezik Grški, POLJSKI, Nemški, Italijanski, Ruski, Nizozemski, Denish, Češki, Portugalski, Norveški, Madžarski, Španski, Švedski, Turški, Francoski, angleščina
Različica 2017.3+ keygen
Posodobitev Programske Opreme Da,
Poreklo CN(Izvora)
Strojna Oprema Različica OBDIICAT-TEHNIČNIH ODBORIH
Zunanje Testiranje Certificiranje CE
Različico Programske Opreme 2017.3 najnovejši
Poprodajne storitve voljo
Garancija 1 Leto

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki