AD7147PACPZ-1 AD7147WPACPZ AD7147WPACPZ-1 AD7147 - CapTouch Programabilni Krmilnik za Eno-Elektroda Kapacitivni Senzorji

Nov izdelek

Na zalogi

€10.72

Oznake:

xiomie primeru telefon

Dobrodošli v POCCIO Elektronika

AD7147PACPZ-1 AD7147WPACPZ AD7147WPACPZ-1 AD7147 - CapTouch Programabilni Krmilnik za Eno-Elektroda Kapacitivni Senzorji Značilnosti in Prednosti

Programabilni kapacitivnost-digitalni pretvornik (CDC)

Femtofarad ločljivost

13 kapacitivni senzor vhodi

9 ms stopnja posodabljanja, vseh 13 senzor vhodi

Noben zunanji RC delov, potrebnih

Avtomatska pretvorba sekvenčnika On-chip samodejno umerjanje logike

Samodejno odškodnine zaradi spremembe okolja,

Samodejno prilagodljiv prag in stopnji občutljivosti Register zemljevidu je združljiv z AD7142 On-chip RAM shranjevanje podatkov kalibracije SPI-združljivi (serial-periferna-ki so združljive z vmesnikom) serijski vmesnik (AD7147) I2C-združljiv serijski vmesnik (AD7147-1), ki je Ločen VDRIVE ravni za serijski vmesnik Prekinitev proizvodnje in splošne namene vhodno/izhodne (v GPIO) 24-svinec, 4 mm x 4 mm LFCSP Glej obrazcu za dodatne funkcije

Podrobnosti izdelka

V AD7147 CapTouch™ krmilnik je zasnovan za uporabo z kapacitivni senzorji za izvajanje funkcij, kot so gumbi, drsni trakovi in kolesa.Senzorji, ki potrebujejo le eno PCB plast, ki omogoča ultrathin aplikacije.

V AD7147 je integriran CDC z on-chip okoljske kalibracijo.CDC je 13 vhodi usmerjena skozi stikalno matriko za 16-bitne, 250 kHz sigma-delta (Σ-Δ) pretvornik.CDC je sposoben zaznavanja sprememb v kapacitivnost zunanjih senzorjev in uporablja te podatke za register senzor activation.By programiranje registre, ima uporabnik poln nadzor nad CDC setup.

Visoka ločljivost tipala zahtevajo manjše programske opreme, da deluje na gostitelja procesor.

V AD7147 je namenjen za posamezne elektrode kapacitivni senzorji (ozemljeno senzorji).Je aktivna ščit izhod za zmanjšanje hrupa pickup v senzor.

V AD7147 je on-chip kalibracijo logiko, da nadomestilo za spremembe okolja.Kalibracija zaporedju izvede samodejno in na stalno intervalih tako dolgo, kot so senzorji, ne dotaknil.To zagotavlja, da ni nobenih lažnih ali neregistriranih dotakne na zunanji senzorji zaradi spreminjajočega se okolja.

V AD7147 ima SPI-združljiv serijski vmesnik, in AD7147-1 ima I2C®-združljiv serijski vmesnik.Obe deli so prekinitev proizvodnje, kot tudi GPIO.Tam je VDRIVE pin za nastavitev napetosti ravni serijska vmesnika, neodvisno od VCC.

V AD7147 je na voljo v 24-svinec, 4 mm x 4 mm LFCSP in deluje od 2,6 V, 3.6 V dobavo.Operacijski tokovna poraba v načinu nizke porabe je običajno 26 µA za 13 senzorji.

Aplikacije

Mobilnih telefonov, Osebnih in glasbenih predvajalnikih Pametnih prenosnih naprav, kot so Televizija, A/V, in daljinski nadzor Igralne konzole Digitalni še vedno fotoaparati

Številka Modela AD7147
Vrsta Regulator Napetosti
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka POCCIO
Stanje Nova

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki