Barbie Lutka in Pohištvo Komplet Kopalnica z Delovno Tuš in Tri Kopeli z Dodatki Darilo za Otroke, Izobraževalne Igrače Darilo FXG51

Nov izdelek

Na zalogi

€26.75

€51.44

-47 %

Oznake:

mattel barbie lutke fashionista, monster visoke lutke lutka, hiša barbie, barbi lutka, prvotni barbie lutka starih, barbi, casa diy barbie, ana barbie čevlji, leglo lutka barbie, big barbies

Nova različica izvirnega kopalnica Barbie in frizerski salon Barbie je prišla, pridite in pridružite se jim, da postanejo čisti in dobro dekle.

Barbie lutka in pohištvo playsets obrnite navadna soba v nekaj nenavadnega s notranja oprema in dodatki za tematske za dvoranski prostor.

Kopalnica tuš set je pljusk s svojega delovnega funkcija -- napolnite črpalko na vrhu z vodo in namestite v režo, nato pritisni in kapljanja vode na Barbie lutka spodaj!

Kopel dodatki vključujejo brisačo, plus steklenico šampona in hairbrush, tako z ročaji, ki Barbie lutka, ki lahko imajo za vlogo igra ukrepanje!

Barbie lutka je pripravljen za pranje nošenje roza brisačo obleko z modrimi trim in bele polka pike.

Popestritev Barbie doll svetu za zbiranje vseh njej čudovito pohištvo in igrače (vsaka prodaja ločeno, glede na razpoložljivost).

Shranjevanje

Smo trgovec zagotavlja igrače, kot so Barbie in Lego.Naše letih delovanja so se nabrali bogastvo prodaja in servis izkušnje.Naša želja je, da bi več sreče otrokom, da zrastejo v igri, da bi živeli v sreči in pustiti otroke otroštvo sanje so odpluli.

Zgodba Blagovne Znamke

Rojen v Združenih državah amerike leta 1959, Zaradi sanje deklet, so postali idoli dekleta.Danes, Barbie navdihuje sanje deklet vseh starosti.

Blagovna Znamka Barbie
Material Plastični
Značilnosti Risanka, Dıy Igrača, Izobraževalne, Mini, Model
BJD/SD Atribut lutka
Opozorilo Stran od Ognja
Mfg Serijske Številke Življenjski slog
Številka Modela FXG51
Obrazec 1/12
Postavka Vrsta Lutke
Dimenzije 32.5*28*9 CM
Poreklo CN(Izvora)
Priporočamo, Starost 4-6y, 7-12y, 12+y
Vrsta MODA LUTKA, Interaktivni Lutke
Baterija NO
Spol Dekleta
Stanje Na Zalogi
Tema Film & TV

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki