Zložljivi Smeti Lahko Visi Hrane Koš Za Smeti, Kuhinjo, Kabinet Vrata, Pokrov Nadgradnjo Stenske Smeti Za Kuhinjo Spalnica Študentski Sobi

Nov izdelek

Na zalogi

€17.18

€23.54

-27 %

Oznake:

xs max uradni silicij primeru

Bullet Točk: 1、Premije in Nontoxic: kuhinjo visi koša je izdelan iz visoko kakovostne plastike, nestrupen in brez vonja, ki ima močno vplivajo zmogljivosti, in je trajno.

2、Pravilno Velikost: smeti lahko ukrepi o 23.7*13*29.5 cm/9.33*5.12*11.61 v velikosti in zmogljivosti, lahko je 9L, in da ima na 26 cm/10.24 v dolg delovni načrt, ki omogoča smeti-damping enostavno.

3、Nepredušno Pokrov: smeti lahko je opremljen s pokrovom, da preprečite vonjave iz uhaja, in 2 načina, da odprete pokrov, zaradi česar je lažje za uporabo.

4、Enostaven za Čiščenje: kuhinjo smeti je enostavno umiti z milom in vodo, in ne obstajajo vrzeli v past prahu, umazanije ali tekočine.

5、Enostaven za Namestitev: kuhinjo smeti je opremljen z montažo pribor, debelina vrat mora biti manjša od 0.95 cm (približno 2,5 cm), in je primerna za večino kabinet vrata, kuhinja, vrata, omare.

Značilnosti:

Premije in Nontoxic: kuhinjo visi koša je izdelan iz visoko kakovostne plastike, nestrupen in brez vonja, ki ima močno vplivajo zmogljivosti, in je trajno.

Pravilno Velikost: smeti lahko ukrepi o 23.7*13*29.5 cm/9.33*5.12*11.61 v velikosti in zmogljivosti, lahko je 9L, in da ima na 26 cm/10.24 v dolg delovni načrt, ki omogoča smeti-damping enostavno.

Nepredušni Pokrov: smeti lahko je opremljen s pokrovom, da preprečite vonjave iz uhaja, in 2 načina, da odprete pokrov, zaradi česar je lažje za uporabo.

Enostavno Čiščenje: kuhinjo smeti je enostavno umiti z milom in vodo, in ne obstajajo vrzeli v past prahu, umazanije ali tekočine.

Enostaven za Namestitev: kuhinjo smeti je opremljen z montažo pribor, debelina vrat mora biti manjša od 0.95 cm (približno 2,5 cm), in je primerna za večino kabinet vrata, kuhinja, vrata, omare.

Specifikacije:

Material: plastika

Zmogljivost: 9L

Velikost: o 23.7*13*29.5 cm/9.33*5.12*11.61 v

Barva: kava, bela, siva

Prednosti: močno vplivajo zmogljivosti, nobenega sledu steni visi, razširjeni odpiranje, ni treba, da ukrivijo

Seznam Vsebine:

Smeti*1

Struktura Stenske
Slog Vozni Kritje Vrsta
Številka Modela 9L Plastičnih Smeti
Vrsta Shranjevanje Vedro
Material Plastični
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija Okolju Prijazno
Oblika Pravokotne
Je Pametno Napravo No

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki