Ženske Vulcanize Hoja Čevlji Plus Velikost Platno Čipke-Up Balet Stanovanja Priložnostne Tekaški Copati Klasike Visoko Platformo Športni Čevelj

Nov izdelek

Na zalogi

€10.17

€28.25

-63 %

Oznake:

čevlji poletje ženska, moški zavezat, ženska obutev, vrečko chanel, čevelj ženska, cevelj ženske, odbor skate, košarka staljene, oznako nike čevlji, ženske superge plute

H67 Ženske Vulcanize Čevlji Plus Velikost Visoko Platno Čipke-up Balet Stanovanja Priložnostne Superge Platformo Višino narašča Poletje Obutve

Najprijaznejša in Pomembno Obvestilo:

Preden se odločite, da, moral bi biti previdni, da se ukrep noge dolžina (od pete do prstov) in potem si je treba več pozornosti nameniti naši velikost tabele.Lahko najdete primeren za vas v naši velikost tabele.Končno, odločite se, kaj je velikost kupite.

Nasveti: Standardne velikosti, stopala maščobe noge, se priporoča, da ustreli veliko dvorišče.

1. Prosimo, izberite velikost glede na vaš stalni dolžini.

2. Če vaša stopala je širši ali debelejši, prosimo, izberite večjo velikost.

3. Pošiljamo velikost glede na velikost UNO po nas.

4. Kot je izmerjena ročno, lahko pride 1-2 cm Razlike.

5. Če niste prepričani, da pravilno velikost, dobrodošli, da nas kontaktirate.

6. Package: brand new čevlji brez polje

7.Da bi darilo: Naključno dal črne ali bele nogavice

[O kakovosti] Zdrobljen dnu, degumming, poškodbe, hude barve razlika, hudo madežev.Ta trgovina je odgovoren za vse stroške predelave.Mala nit glave, majhne madeže, mikro-dye, in mikro-lepilo se ne težave s kakovostjo.

vulcanize Čevlji, eden najbolj udobno nošenje izbire-vodilni lagodno in leni slog življenja, preprosto in elegantno klasični slog, barve, tudi odmeve na trenutni modi, s svetlo rdeče barve, v zadnjih letih, in nato Številne barvne kombinacije ne boste počutili čudno.V poletnih mesecih, ko college veter in odraslih veter so vroče, bo gotovo postala najboljša izbira za trendovski ljudi.

11.Navodila za vzdrževanje:

1) Po pranju, počakajte, da se posuši naravno prezračevane in hladno mesto.Ne pečemo na vročem soncu ali v visoki temperaturi kraju, da se prepreči degumming ali degumming in pospešijo staranje.

2) nepoklicni dela gume čevlji ne smejo biti v stiku z kisline, baze, soli in drugih kemikalij, da preprečite korozijo in degumming deformacije.

3) Pri čiščenju je treba nežno in enakomerno.Ne krtačo s silo, da bi se izognili kratke vrstice ali krtačo off vzorce in dekorativne dele čevlja telo.

4) Preprečiti stik z ostrimi ali ostrih predmetov, da bi preprečili praske na zgornji in čevelj telo.

5) Za platno čevlji.Ne pridejo v stik s predmeti, ki jih je težko očistiti, kot so ogljikov črnila.

6) Za tiste s težkimi potenje nog, spray nekaj starih kis v čevlje, preden pospravite na čevlje za zmanjšanje vonja.Poleg tega platno obutev je treba redno čistiti, da preprečuje plesni in vonj.

7) ne, pranje perila s pralnim strojem.Nekateri ljudje mislijo, da je platno čevlji so odporni na zložljivi, cena je nizka, in so preveč leni, da pranje z roko.Ne vedo, da je dekorativne tkanine čevlja telo je drugačno od čevlja telo, in to je enostavno padel in zbledi, ko oprati z pralnega stroja.

Blagovna Znamka YI LIU JIU BA
Zgornji Platno
Zgornji Material Platno
Zapiranje Tip Čipke-up
Višina Pete ženske balet stanovanja
Obloge Materiala Platno
Značilnosti Visoko platformo športni čevelj
Priložnosti Priložnostne
Fit Ustreza res je, da je velikost, sprejme svojo normalno velikost
Modni Element Plitvo
Sezona Poletje, Ženske poletne obutve
Številka Modela H67
Čevlji Tip Platno
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Izdelka ženska vulcanize čevlji
Pete slog Platforma čevlji
Vložek Materiala EVA
Ime Oddelka Za odrasle
Vzorec Tipa Trdna

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki