BM35 BM36 BM22 BM45 BM46 Baterija Za Xiaomi Mi 5 5S 4C Redmi Opomba 2 3 Zamenjavo Telefona, Bateria Visoka Zmogljivost + Brezplačna Orodja

Nov izdelek

Na zalogi

€5.37

€5.97

-10 %

Oznake:

l baterije, official xiaomi, redmi pametno gledati, mi xiomi, nakup xiaomi baterije, infinix 8, xioami mi opomba 3 slušalke, mi5, baterija za xiaomi redmi 2, baterija bm46

Prosimo, izpolnite sprejemnik je polno ime zaradi nove politike ruske carinski

Ta trgovina vsemi akumulatorji podporo debelo količina

Če imate kakršne koli težave, vas prosimo, da nas kontaktirate prvi.Bomo rešitev tudi za vas.Prosim, ne odprete spora mimogrede, drugače ti bodo prikazani kot slab kredit, ki ga nam, Matejadereani.si, in tudi s Kitajsko Prodajalci Lige.In blokiran.

Ta izdelek je zagotoviti, da so ga kupili od Xiaomi proizvajalci mobilnih telefonov oprema prodajnih kanalov , absolutno 100% pravega izvirnika.

Znamka : Xiaomi

Lastnosti izdelka : 100% Prvotne Resnično BM22: Za Xiaomi Mi 5 Baterije 3000mA BM35: Za Xiaomi Mi 4c Baterija 3030mA BM36: Za Xiaomi Mi 5S Baterije 3030mA BM45: Za Xiaomi Redmi Opomba 2 Baterija 3060mA BM46: Za Xiaomi Redmi Opomba 3 Baterije 4050mAh

Kaj je v parceli?

1 baterija

1 Orodje Garniture

Pomembno:

1 100% Prvotne Xiao Mi zamenjava baterije in pravi zmogljivosti in Najnovejši baterije.Nova Litij-Ionskih baterij mora biti POLNA in POPOLNOMA IZPRAZNJENE 2-do 3-krat, preden se v CELOTI OBNOVLJEN.

2 ponujamo originalne kakovosti in 1 leto garancije, Če niste zadovoljni ne pusti negativne povratne informacije, v povračilnih ukrepov za proizvod z napako ali nekaj, kar niso pričakovali.Pls stik z nami !!Zadovoljstvo strank je naša glavna prednostna naloga.

3 W holesale prodajalec toplo pozdravil.Če ste naročilo mešani modeli , Pls stik z nami naprej.Cena bo bolj smiselno!

Vrne In Garancija

1. Ta izdelek ima 12 Mesecev garancije.

2. Za vse vrnjene izdelke, MORAJO kupci obrnite na nas za vračanje naslov.

3. V vseh primerih, kupci plačati poštnine na lastne stroške, da se vrnete izdelkov za zamenjavo ali vračilo kupnine.Bomo biti odgovorna za poštnino zamenjave.Vračila bodo izvedena po prejemu vrnjenega artikla.

Povratne informacije

1.Če ste zadovoljni z našimi blaga, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije, hvala za vašo pomoč.

2.Vseskozi se trudimo zagotoviti najboljše storitve in zanesljive izdelke za vsakega kupca, vendar pa se nesreča lahko zgodi včasih, prosimo, obrnite na nas, da odpravite vse težave, preden zapustijo negativne povratne informacije.

Prosimo, upoštevajte,:

Po prejemu nove baterije, prosimo, ne hiteti, da napolni.Prvi Znotraj baterije v odstotek preostale moči v celoti porabljena , nato pa neprekinjeno polnjenje od šest do osem ur .

Ponovite zgornji korak dvakrat, lahko doseže najboljši učinek uporabe baterije.Po četrtem polnjenje samo 4 do 6 ur na brezplačno.

Združljiv Blagovne Znamke xiaomi
Blagovna Znamka xiaomi
Certificiranje WEEE
Certifikat Kakovosti CE, WEEE, FCC, MSDS, CSA, EMC
Baterija Kapaciteta(mAh) 3501mAh-5000mAh
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela BM22 BM35 BM36 BM45 BM46 Baterije
Original ali Ne Original

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki