Naravna Bambus Kruh Imetnik Hrane Za Shranjevanje Posode Kuhinja Roll Vrh Kruh Škatla Za Shranjevanje Kuhinje Ponudbe

Nov izdelek

Na zalogi

€22.99

€31.07

-26 %

Oznake:

bambus naslonjač, bambus kvadratnih škatla za shranjevanje, pečemo kruh, vsebuje, piknik plastike, škatla za shranjevanje kruha, polje kruh, bambus škatla za shranjevanje, blaga kuhinja posoda za shranjevanje, bambus zobna ščetka

Nudimo popust za velike količine.Dobrodošli v stik z nami!

1,Naš kruh Bin je dovolj prostorna, da imajo dva kruha, ali različne čipe, piškotke ali druge prigrizke udobno na vaš števec.

2,lahko uporabite vrhu kruh polje kraj, zelišča, olja in drugih začimb.To vam bo pomagalo prihraniti prostor in organizirati vašo kuhinjo!

3,Drsna vrata, je zelo gladka, enostavno odpreti, z lesenimi gumb, ročaj je oblikovana tako, da je celotno polje za enostavno uporabo,kot Nalašč za shranjevanje kruha, bagels, ali baguettes, da jim pomaga, ostanite sveži

4,Enostaven za čiščenje,elegantna oblika, vse pohvale kuhinji,pameten sodobno oblikovanje z vintage twist

5,Pokrov morda ne potisnite enostavno za 7% uporabnikov.To je zaradi bambusa širi v svojo klimo.Zbadanje rojstni dan sveča (niso vključene) skupaj utor za enostavno odpraviti.

Čudovito medu barva Bambus je v celoti pridelano naravno, brez uporabe madeže ali barve, s posebno ogrevanje proces, ki caramelizes sladkorja v les.To je bilo bambusa, lesa, ki je naravno dopolnitev travo in eno od svetovno najbolj obnovljivih virov.

Ekstremne spremembe temperature, vlažnosti in suhega učinek lesa; hraniti ločeno od toploto in sončno svetlobo v dobro prezračevanem mestu.Obrišite očistite z blagim milom in vodo in temeljito posuši; rub občasno mineralna olja, za ohranjanje videza.

Simple design, enostaven za uporabo.

Okolju prijazno, brez kemijske vonj in varnost.

Prostora za shranjevanje, ki je primerna za domačo pisarno.

Velikost :40X27X17CM/15.74X10.6X6.7-palčni

barva:Les barva

Material:bambus

Vsebina Paketa:

1 * kruh polje

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Številka Modela Kruh Polje
Funkcija Okolju Prijazno, Na zalogi
Izdelek Kruh Polje
Predalčni Količina 1
Zmogljivosti Drugo
Uporaba Hrana
Specifikacija Other
Oblika Kvadratni
Poreklo CN(Izvora)
Slog Osebno Prilagajanje
Obremenitev 100 kg
Tehnika Vklesan
Material Bambus

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki