Nove Moške Srajce korejskem Slogu Ulične Dolgimi rokavi, Bombažne Majice Moške Priložnostne Harajuku Pomlad Jesen Moški Oblačila za Tiskanje Majice

Nov izdelek

Na zalogi

€4.84

€7.22

-32 %

Oznake:

korejski zrelih moških oblačil, korejski slog oblačila, ki, koreja slog dekliška oblačila, korejski slog oblačila hoodies, korejski oblačila modni slog ženske, korejski stil oblačenja čevlji, moški oblačila korejskem slogu, korejski slog oblačila uspešnosti, korejski stil oblačenja družice, korejski slog striped majica moški

Dobrodošli v naši trgovini, prosimo, bodite pozorni na vse podrobnosti o naših izdelkih pred nakupom

OPOMBA:

BARVNA NEUSKLAJENOST

Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor,osvetlitev,backgroud itd.Vendar,če mislite, da postavka prejeta v napačne barve,prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.

FIT VPRAŠANJA

1.Velikosti, ki so ponazorjene s posebnimi meritvami na podrobne specifikacije.Prosimo, preverite specifikacije, preden ste naročilo.Običajno dovoljene razlike v velikosti približno 1-3cm v merjenje,prosim, ne nam slabo oceno. 2.Če imate kakršne koli težave za izdelke,ki jih lahko neposredno obrnete na nas.

3. To je Azijski Velikosti, običajno 2-3 velikosti manjše od EU/ZDA in velikosti.Če nosite EU/ZDA, velikost L,lahko izberete naš velikost XXL ali XXXL.

4. Običajno smo lahko pošljete vaše naročilo v roku 3 dni po plačilu, Če ne, prosimo, obrnite na nas, da preverite problem.

Material BOMBAŽ
Sezona Pomlad/poletje/zima
Zapiranje Tip Beloprsi Singl
Spol moški/ženske
velikost M/L/XL/2XL
Barva Razlika Blago
ponudba Padec ladijskega prometa/Trgovina
Vzorec Tipa Digitalni tisk
Vrsta Tkanine Broadcloth
Slog kpop, Fashion Shirts Casual Shirts
Tip Majice Priložnostne Majice
Pribor Ne vsebuje
Številka Modela Nekaj poletnih Harajuku korejski fashion majica plus velikost
Ovratnik Zavoj navzdol Ovratnik
Rokav Dolžina(cm) Polno
Rokav Slog Redni
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki