TUYA WiFi Smart Touch Stikalo 1/2/3/4 Banda 110-250V Smart Življenje Steno Gumb Pametna Stikala za Luč Alexa Google Pametni Dom Pomočnik

Nov izdelek

Na zalogi

€6.24

€7.90

-21 %

Oznake:

zatemnilno stikalo wifi, gumb pritisni in, float ravni stikalo, sonoff interruptor, naloga luči, nastavite možnost wifi, žice stensko stikalo, 1 pole 4 rotacijski položaj stikala, vrata tuya smart, sin interruptor

Opis:

【DVE napeljave metode】Podporo Nevtralen sistem in Ne Nevtralni sistem.Podpora požarov sistem, vendar morate kondenzator, ko uporabljate Ni Nevtralen sistem.(kondenzator je vključena.)

【 Štiri metode nadzora 】 APLIKACIJO control +glasovni nadzor+433 MHZ RF brezžično stikalo +stikalo touch kontrole

【 Wi-Fi direct connection 】 Št prehod središče je potrebno le namestiti in uporabljati.Neposredno povezavo z Internetom, lahko nadzorujete s vaš mobilni telefon, da se zavedaš, smart življenje. (Potrebujete 2.4 GHZ)

【 APP remote control 】 Tuya ali smart life APLIKACIJO lahko uporabljate za oddaljen nadzor vklop in izklop.Lahko vidite odprte o r zaprta stanje stikala iz APP, ko vas ni v bližini.

【 Povezavo z drugimi pametne naprave 】 Je lahko povezan z drugimi pametne naprave za uresničitev priročno smart življenje skupaj.V domačem načinu lahko ustvarite in povezana z drugimi pametnimi napravami za samodejno odpiranje svetlobe takoj, ko greš domov.

【 Podporo glas zvočnika nadzor 】 je stikalo združljivo z Alexa in Google Doma Pomočnik, ki vam omogoča, da uporabite glasovni nadzor smart stikalo za vklop/izklop.

【 Čas 】 smart stikalo se samodejno vklopi in izklop ob določenem času z programirano funkcijo.Izberite uro, ko želite, da se zbudiš, se samodejno odpre luči, tako da boste lahko preprosto vnesite dan; izbrati čas, ki ga želite zapreti luči.

【 Delež 】 nadzor stikalo lahko delili z družinskimi člani.

【 OBČUTLJIVIH na DOTIK za NADZOR 】 Kaljeno steklo zaslona na dotik te smart stikalo občutljivo na dotik za nadzor, premium trajne steklo material zagotavlja do 20 milijonov dotaknite se številke po naših strogo testiranje.To je voda,-dokazilo,Vlažno-Dokazilo, Odporen na Praske.

【 ENOSTAVNO NASTAVITEV 】 Scan navodila za uporabo QR kodo Prenesete Smart life/TUYA APP, ali prenesete iz App Store ali Google Play in povežite mobilno napravo 2,4 GHz Wi-Fi, da bi našli svojo luč stikalo, potem lahko vklopite luči ali nadzora drugih električnih naprav z lahkoto

Specifikacije:

1. Delovna frekvenca: 433MHZ

certified satndard: IEEE 802.11 b/g/n

2.Nazivna napetost:110-250V,50-60HzRF

3.Moč naložiti:3-500W/Banda.500W/skupno

4. Največji tok: 10A

5. Kaljeno steklo

6. Podpora Nevtralen sistem in Ne Nevtralni sistem.

7. Šibke svetlobne oblikovanje ponoči ne moti počitek

8. Vsako stikalo je drugačen, ki jih je mogoče razlikovati različne luči

9.app: smart življenje, TUYA

10. Dotik kaljeno WIFI stikalo

11. Anti-spusti, anti-scratch, mokrimi rokami

12. CE, ROHS certificiranje

Paket Je Vključeno:

1*stikalo, 1* ročno, 1* kondenzator, 1* montažni vijak paket

Značilnosti WiFi
Garancija 3 Leta
Certificiranje CCC, Noben
Je Pametno Napravo Da,
Material Plastični
Številka Modela 433MHz
Preklop Vrsta Dotik Za Vklop/Izklop
Poreklo CN(Izvora)
Trenutno 10A

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki