Magnetni Vijak Konica Svedra Nastavljiv Spremembe Pivot Izvijač Bit Imetnik Zaklepanje, Pivot in Hitro Vrtljiv Bitni Hex Držalom

Nov izdelek

Na zalogi

€3.86

€5.15

-25 %

Oznake:

vaja stojalo, screwdriv, obračajte vijak m10, baker vijak vijak, viteških boj max, nastavite vijak vijak, vaja imetnika, nosilec za vrtanje, malo, košarka temo

Značilnosti:

1. 20 ° Rotatble razpoloženje: ima 20 ° pivot način, ki omogoča popoln dostop do tesnih prostorih in težko dostopnih mestih.

2. Vrhunsko moč: je izdelana iz prvovrstne kakovosti kovinskih materialov, kar je čvrst in vzdržljiv.

3. Naravnost in hitro: Vaja prilogo pomaga pospešiti vrtanje proces z manj skrbi o wobbling ali luščenje, tako da izpolnjuje pogoje za akumulatorski orodja.

4. Zaklepanje in obremenitev: odlično Se ima za vijake, brez skrbi, ki sodijo off za lažje in bolj priročno namestitev.Pripisuje gredi in visok navor vaje s široko nastavitveno območje in brez nepotrebnih malo spremembe.

5. Vsestranska uporaba: uporabite za krova stavbe, oblikovanju lesa, vezane plošče nameščanje subfloor, stavbe zabojev, in še več.

Opis:

To je inovativen konica svedra, ki je zasnovan tako, da se magnetni in vrtenje, magnetni vijak konica svedra je, izpolnjuje pogoje za akumulatorski orodja.To je zelo enostaven in varen za uporabo, in je lahko namestitev lažje in bolj priročno.

Specifikacije:

Barva: Črna/Srebrna

Material: Krom vanadij jekla

Paket Je Vključeno:

1 x Magnetni Vijak Konica Svedra

Opombe:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Poreklo CN(Izvora)
DIY Dobave Kovinarstvo
Certificiranje Noben

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki