Ustvarjalne Klasično Pismo Pismo Ogrlica Moške Križ Obesek iz Plemenitega Jekla Krščanski Vernik Moda Stranka Nakit Darila

Nov izdelek

Na zalogi

€2.79

€4.98

-43 %

Oznake:

Pisanja, christian majica, necklac, verige ženske, prenosnik lesene, verige necklac, navzkrižno prst prstan, tujec obesek, christian obesek, kriza čez obroč

Ime: Ustvarjalne Klasično Pismo Pismo Ogrlica

Material: Titan Jekla

Barva: Zlata / Srebrna

Velikost: 50+5 cm

Teža: 20 g

Smo Ljubezen & skrbi, kaj bomo storili.

Ker 2012,smo trdo delali za zagotavljanje skupaj

zadovoljstvo s koli RANSSI je nakup.

RANSSI je naše izjemne storitve in dobavljeno blago neverjetno nakit za več milijonov zadovoljnih strank po vsem svetu.

NAŠA PREPROSTA NALOGA:da bi čudovito izbir in bi si življenje je luksuz na VELIKE cene.

ODPREMI ČAS: Bomo odpremi bo vaše naročilo v roku 2 dni po tem, ko prejmemo potrdilo o vašem plačilu iz Matejadereani.si.

Duiring Kitajski prazniki ,smo lahko podaljšajo dobavni rok posebej.Za veliko količino naročila ,se obrnite na nas za preverjanje zalog, preden se odločite za plačilo.Smo lahko vzeli več časa za pripravo velike količine naročila in bomo vas obvestili, je potrebno specifictime

NAČIN DOSTAVE:

Smo ponavadi ponujajo brezplačno dostava po Yanwen/ SunYou/ AE_Standard dostava in Epacket, ki običajno traja 20-60/15- 30 delovnih dni za dostavo.Dostava po EMS,DHL,FEDEX, so na voljo tudi, če boste plačali dodatnih stroškov.

Če vaše naročilo reach $200, lahko nudimo express brezplačna dostava.

7 DNI POLITIKO VRAČANJA

Če ste zadovoljni z našimi izdelki,prosimo, ne oklevajte, da nas pusti "5 zvezd" feedbacks,res potrebujemo vašo podporo.Za kateregakoli razloga ne boste zadovoljni z naročil,prosim, ne mudi, da povratne informacije ali spor,samo stik z nami takoj ,tako da imamo priložnost, da reši težavo namesto vas.Hvala !

*1.Kakovost problem:prosimo, kontaktirajte z nami v roku 7 dni po prejemu naročila,posnamete jasne fotografije za okvarjeni izdelek, in da nam pošljete.bomo poskrbeli za vračilo ali zamenjavo po zaslužiti vaš dobili svoje fotografije.

*2.Koli drugega razloga:kateregakoli drugega razloga,vam ni všeč ali ne želite, da en izdelek,vas prosimo, stik z nami v roku 7 dni po prejemu naročila.Poskrbite, da ostane v prvotnem stanju in se zavezujejo, shipping stroški, ki jih sami.Povrnili vam bomo, ali bo izmenjava po receivn vrnjenega artikla.

VELIKA TRGOVINA & PRILAGAJANJE

En sam Načrt, da več kot 60 kos,nudimo velik veleprodajna cena, cena bo izračunana po vaši končna da količina,prosimo, kontaktirajte z nami, če imate velike količine zahtev.

Imamo lastno tovarno, ki lahko zagotavljajo prilagajanje in OEM storitev.Izdelek fotografije in podrobne razsežnost podatkov, ki so potrebni,za boljši formi,kar, če imate vzorec, prosimo, da objavite, da nas.

Slog Klasična
Obliko\vzorec križ
Poreklo CN(Izvora)
Veriga Tip Povezavo Verige
Kovine Tipa Titana
Spol MOŠKI
Številka Modela TN0256
Material Kovine
Ogrlica Tip Obesek Ogrlice
Funkcija Fitnes Tracker
Združljivost Vsi Združljivi
Fine ali Moda Moda
Postavka Vrsta Ogrlice
Blagovna Znamka RANSSI

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki