Colorfaith 2020 Jeseni, Pozimi ženski Puloverji Dvojne Prsi Pletene Zavoj navzdol Ovratnik Gumb Brezrokavniki Žepi Knitwears SWC7780

Nov izdelek

Na zalogi

€18.49

€37.74

-51 %

Oznake:

2019 pozimi, obleko vintag, obleka za poletne ženske, zelena off ramenski vrh, obleko korejski, pol ramenski vrh, h han kraljica, cherry obleko za ženske, obleko poletje, čipke vrhu bela

Velikost Grafikona

Nasveti o Velikosti (smo Azijskih velikost)

1 Prosimo, da dosledno sledite velikost grafikona, da izberete velikost.Ne izberite neposredno po svoje navade. 2. Še vedno niste prepričani o velikosti?Prosimo, klepet z nami ali sporočilo nam.Mi bi radi, da svetuje na podlagi vaših meritev prsi, pasu in kolka. 3. Velikost ima lahko 2-3cm razlikuje zaradi ročnega merjenja.Prosimo, upoštevajte, če ste ukrepa."

Model Kaže,

Barve

Več Pogosta Vprašanja In Odgovori:

Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?

Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Kako lahko sledenje moje parecl?

Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: https://global.cainiao.com/?spm=a3708.7860688.0.0.61003b18xB9Hs5&lang=en(Kopirati brskalnika, da odprete)

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.

Na debelo,vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.

Spol Ženske
Številka Modela WJJ201030MWT10
Ovratnik Zavoj navzdol Ovratnik
Material Kašmir
Rokav Dolžina(cm) Polno
Vzorec Tipa Trdna
Oblačila Dolžina Redni
Slog Urad Dama
Rokav Slog Redni
Sestava Materiala Spandex Akril
Blagovna Znamka lunoakvo
Poreklo CN(Izvora)
Vrste Vrhnjih Oblačil Volna & Mešanice
Sezona Pozimi
Dekoracijo Žepi

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki