Original Za Xiaomi Pocophone Poco F1 Polnjenje prek kabla USB Priključek Odbor Vrata Dock Z Mikrofonom Flex Kabel

Nov izdelek

Na zalogi

€13.08

€14.21

-7 %

Oznake:

pametni telefon robusten dock, official xiaomi, bm4e, dell dock, matično ploščo pocophon f1, poco f1 zvočnik, gumb za vklop flex kabel za huawei mate 10, zaslon za xiaomi mi 9t, Flex, casa xiaomi redmi 4

Original Za Xiaomi Pocophone Poco F1 Polnjenje prek kabla USB Priključek Odbor Vrata Dock Z Mikrofonom Flex Kabel

Izdelek podrobnosti:

1:izdelek ima vse komponente, ki podpira hitro polnjenje, prenos podatkov,otgand jasno mikrofon.

2.Vsak delov preizkušen s posebnimi instrumenti ali glavni odbori pred ladjo.

3.Vsi mobilni telefon deli so posamično pakirani in pakirani v anti-statični vrečke s peno, škatle za zagotavljanje varnosti.

4.Izdelek imamo na zalogi in da se zagotovi hitro dostavo.

5.Posodobili bomo najnovejše informacije o izdelku, logistika, da boste andshare najnovejše informacije mobilnega telefona rezervnih delov v Kitajski trg withyou.

6.Izdelek sliko podrobnosti:

Plačilo:

Dragi kupec,Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave.Kitajska Post je navadni mali paket plus brezplačne dostave, elementov ni mogoče spremljati po tem, ko zapustijo Kitajskem.Če ni sprejemljivo, prosimo, izberite Matejadereani.si standard prevoz ali E-paket in druge načine pošiljanja, vendar boste morali plačati za prevoz.Bomo pošlje blago v roku 1-2 delovnih dni, ko je vaše plačilo je končana,in prosimo, da skrbno potrdite vaše ime,naslov,poštno številko in telefonsko številko (po oddaji naročila,ki vam bo pomagal prejme blago v času.

Po-storitev:

1.Če imate kakršna koli vprašanja, ko ste prejeli blago, prosim, ne dvigniti spora.Se nemudoma obrnite na nas in pomagali vam bomo rešiti težavo.

2.Prosimo, upoštevajte, da je dobavni rok za Kitajsko Post General Packet Plus, Kitajska Post Registriranih Air Mail in Matejadereani.si standardna dostava je 16-35 delovnih dni.V primeru posebnih okoliščin, kot so počitnice, prilagoditev politike, običaji, in v oddaljenih območjih, čas dostave, bo z zamudo.Hvala vam za vaše razumevanje.

3.Matejadereani.si zaščito čas je 60 dni (90 dni, v nekaterih državah/regijah).Če varstvu čas bliža koncu in niste prejeli blago, prosimo, kontaktirajte me, jaz vam bom pomagala na tri načine:

a.Razširitev zaščite časa; b.Ponovno pošiljanje blaga; c.Vračilo kupnine.

Povratne informacije:

Ko prejmete blaga in so zadovoljni, vas prosimo, da nas petimi zvezdicami, pohvale,zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje.

Dostava načinov:

Združljiv Blagovne Znamke xiaomi
Uporaba Polnjenje prek kabla USB Dock
3 Hitro Polni Penzion Za XIAOMI pocophone f1
Blagovna Znamka New625
Certificiranje CE
Design BAR
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Za Xiaomi Pocophone Poco F1

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki