Cvetlični Zamotek, Peony Cvetovi in Listi Evkaliptusa, vhodna Vrata Lintel Zamotek, za Poroko Steno, Okno Arch Doma Vrt Dekor

Nov izdelek

Na zalogi

€12.10

€15.93

-24 %

Oznake:

dekor cvet steno, mah steno, artifici cvet, preprost vrt loka, dress lace up, nagubani stenski plošči, leav, poroka flavta dekoracijo, cvetje neveste, padec garland

Povratne informacije 1.Kot vaša povratna informacija je zelo pomembno, da se naš razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.ne pozabite, da nam petih zvezdic, kot je naša nagrada! 2.Če ne boste zadovoljni predmete, se prosimo obrnite na nas pred odhodom negativne povratne informacije, smo vam lahko najboljša rešitev, Bomo storitev vam zadovoljstvo

Premium Material: iz visoko kakovostnega mehko svileno krpo in plastičnega materiala, ki je vzdržljiv in lahek, se počuti dobro in lepe izdelave, prijeten za oko.

Roman Design: Zasnovan z 7 glav velike mešanje barv peony cvet, tekmo z nekaj roza ali beli ali breskev barvo cvetov in popkov vejo.Temelji na prilagodljiv in upogljivi evkaliptus zelenih listov vejice ratana.

Kralj Cvetje: Peony cvet jezik(Bogastvo, auspiciousness, srečo, milost in razkošje).Cvetočih rož, elegantno in sveže, enostavno in neokićen, to je najbolj čudovita dekoracija v začetku pomladi.

Elegantno Dekor: Enostavno visi na vratih, lok, poročni avto, v ozadju stene, cvet zaslon zid ali okno in kamin.Uporablja se lahko tudi kot fotografija rekviziti, poročno dekoracijo.

Tip: Zamotek

Barva:Kot prikazano

Material:Svila krpo + plastike

Velikost:75 cm

Vsebina Paketa:

1 x Vrata lintel cvet

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Uporaba scenarijev STENE, Front Door, kamini, loka, Dnevne Sobe, Spalnice, jedilnico iba
Številka Modela Vrata lintel cvet
Razvrstitev Umetno Cvetje
Funkcija 2 Poroka zamotek
Material Svila clothplastic
Slog Cvet
Barve Kot je prikazano
Funkcija 3 Cvetlični zamotek
Funkcija 5 Vrata lintel cvet
Funkcija 6 Peony cvet zamotek
Funkcija 4 Poroka loka dekor
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta ZAMOTEK, Rose
Funkcija 1 Vrata zamotek
cvet slog cvetna glava
Priložnosti Poroka

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki