Živali Pes Glavo Vezenje Nalepke Obliži Za Oblačila Parches Ropa Termoadhesiv Ecusson A Coudre Aplicirano Sweing Značke

Nov izdelek

Na zalogi

€0.77

€1.09

-29 %

Oznake:

tkanine obliž, pes vezene hlače, raca vezenega obliži, obliž bleščica, balerina ozadje, pes vezenje, obliž taktika, risanka pes vezene obliž, otrok psa vezenega obliži, hologram papirja

Pozdravljeni, dragi!Prosimo, upoštevajte trgovine, da uživajo izključno popusti , zbrati vaš najljubši izdelek, naročite in so darila , in se veselimo sodelovanja z vami!

Velikost je ročno meri, je lahko rahlo napake, prosimo, da upoštevate dejanski izdelek prejel.Te živali vezenje nalepke, nazaj lepila je vroče taline lepilo, ki ga potrebuje za likanje ali ročno šivanje, lahko uporabite tudi lepilo, da se držijo tega.

Kako železa krpo nalepke

1. Postavite krpo na mesto, kjer želite, da se držijo prvi.Strani z termoplastična lepila je pritrjena na oblačila (lepilo, ki ga ne morete odstraniti).Predgrevanje železa.Držijo v fiksnem položaju.Uporabite lahko tudi iglo, nit, da se določi krpo obliž položaju, preden likanje, da se prepreči krpo obliž iz premika.

2. Obrnite krpo obliž z obleko (ali druge tekstilije) v mestu in železa iz hrbtni strani za 30-60 sekund, da se zagotovi, da se lepilo se stali in krpo obliž trdno pritrjen na oblačila (ali drugih tekstilij).

3. Končno, železa od spredaj za 1-2 minut.Predvsem železa robovi in vogali krpo, da se zagotovi, da je površina je gladka in gladko, in to je popolnoma integriran z obleko (ali drugih tekstilij).

Opombe

Krpo nalepke z bleščicami, biseri, okrasnih, svile cvetja, volna kroglice, in krpo nalepke vezene s kovinskih niti, ki bi morala biti zlikane iz hrbtni strani prvega, in vogalih krpo bi se odrežejo od spredaj po krpo nalepke so trdno pritrjene.Tako, da ne poškoduje bleščicami ali drugih nakit na sprednji strani.Oblačila (ali druge tekstilije), je treba hraniti na suhem.Ne spray železa na krpo ali obleke, ko likanje.Po likanje, krpo obliž lahko tesno v kombinaciji z obleko (ali druge tekstilije), za dolgo časa.Če blago obliž odlepi po določenem času, ali po pranju, to pomeni, da jima je temperatura prenizka, med likanje, ali likanje čas je prekratek, lahko ponovite, prvotno delovanje in železa krpo obliž znova.

Slog Železo-na, Srčkan živali krpo nalepke
Ime Likanje vezenje obliž
Nastavite Vrsto No
Vrsta Debelo No
Lepilo termoplastična lepila
Kako uporabljati Likanje ali ročno šivanje
Funkcija 3D, ROČNO, Okolju Prijazno
Uses oblačila dekoracijo, DIY dodatki.
Številka Modela BHH004
Tehnika Vezene
Poreklo CN(Izvora)
velikost As shown, As shown in the picture (manual measurement of slight error)
Specifikacija 1 piece
Material Visoko kakovosti poliester in high-end svilena nit
Vrsta Izdelka Obliži
Vzorec pes

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki