Čisti Okus Vanilije V Prahu Vanilijevo Aromo Naravne Vanilije V Prahu, Vanilije Fižol Ekstrakta V Prahu, Pecilni Materialov

Nov izdelek

Na zalogi

€10.55

€12.86

-17 %

Oznake:

bambus, oglje v prahu, perfum, očistite uho vosek, nail pigment, okus tekočine, bud rose, anklet lasperal, raztopinah krilo, regrat korenine, nail prep

Naravni vanilijevega ekstrakta v prahu Daje polnega okusa vanilija okus z dolgotrajno aromatskih bogastvo, ki je zelo prijetno in zadovoljno v okusu.Naravni vanilijevega ekstrakta v prahu Daje bogat okus vanilije s polno aromatičnih ozadju okus, ki se lahko opiše kot namig karamelo s sladko smolnati občutek, ki enfolds notranji creaminess za vanilijev okus.IMAHERB BIOTECH je eden od strokovnih in verodostojne vrh kakovosti vanilije fižol extract za prodajo proizvajalcev, ki je namenjen za proizvodnjo vrhunskih ekoloških proizvodov, ki je veliko koristi za stranke.Če želite vedeti, kako za nakup teh proizvodov, nas prosimo kontaktirajte in ponudili vam bomo najboljšo ceno.

Glavna Funkcija

1. Naravni vanilijevega ekstrakta v prahu Daje polnega okusa vanilija okus z dolgotrajno aromatskih bogastvo, ki je zelo prijetno in zadovoljno v okusu.

2. Naravni vanilijevega ekstrakta v prahu Daje bogat okus vanilije s polno aromatičnih ozadju okus, ki se lahko opiše kot namig karamelo s sladko smolnati občutek, ki enfolds notranji creaminess za vanilijev okus.

3.Naravne vanilije izvleček v prahu, še Posebej priporočljivo za aromatično premije, sladoled, mleko, tresenje, čokolade, karamele, mleko, bonboni in pekovskih izdelkov, kot so piškotki, torte, kreme, polnjenje in pečatenje piškoti.

Število Kosov Ena Enota
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki