OnePlus 8 9 Pro Brezžični Polnilnike Hitro Deformirajo Zaračuna 50 Brezžični Qi Polnjenje Dock Združljivost EPP 15W/ BPP 5W Brezžično Polnjenje

Nov izdelek

Na zalogi

€48.77

€81.28

-39 %

Oznake:

40w polnilnik huawei, polnilnik warp, sasung fast charger, infinix opomba 5 telefon, slušalke oneodio, multi adapter, xiaomi m3, oneplu, 200w polnilnik, oneplus 6 pro

OnePlus Osnove Zaračuna 50 Brezžični Polnilnik

Compatibily:

50 W Osnove Polnjenje: Način OnePlus 9 Pro

30W Osnove Polnjenje: Način OnePlus 8 Pro

15W Osnove Polnjenje: Način OnePlus 9

Tech Očala

Dimenzije: 89*70*118mm

Teža: 180 g

Material: PC

Vhod: 5V⎓4A 9V⎓2A 10V⎓6.5 A 20V⎓3.25 Max

Izhod: 50 W Max

50 W Max

Popolnoma prispevkov vaše OnePlus 9 Pro od 1% do 100% v samo 43 minut.

Brezžični Qi-polnjenje

Podpira EPP 15W/ BPP 5W brezžično polnjenje.

Vodoravno in navpično polnjenje

Dvojno tuljavo polnjenje sistema omogoča, da napolnite vaš telefon, ko postavi navpično ali vodoravno.

Ultra-kratek odzivni čas polnjenja

Postaviti telefon na polnjenju baze in polnjenje se začne skoraj takoj – v manj kot eni sekundi.

Tihi Način

Ko Tihi Način je aktiven, moč (v nadaljevanju 15W) in hitrosti ventilatorja zmanjša, da oddaja hrup pod 23dB, kot tudi z zmanjšanjem svetlosti lučka.

Lahko izklopite, s časovni interval nastavljen (defaults do 24:00 do 06:00).

Z učenjem od uporabnikove navade, polnilnika se prilagaja samodejno preklopi v tihi način in v času, ko se običajno ne uporabljate.

Nizka raven hrupa

Standardni način: <32dB na 30 cm obseg

Tihi način: <23dB na 30 cm obseg

Polnjenje z zaščitna torbica

Lahko doseže največjo moč z zaščitno primerih

V Polje

OnePlus Osnove Zaračuna 50 Brezžični Polnilec x 1

OnePlus Osnove Polnjenje Tip-C Tip-C Kabel (100 cm) x 1

Vodič za uporabnika x 1

Informacije o varnosti in Garancija x 1

To je 50 Brezžični Polnilnik in Tip-C Tip-C Kabel, tako da ga lahko uporabljate z polnilnika.

Opombe

*Vse polnjenje podatkov, ki prihaja iz OnePlus Laboratorij, prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.Preskusni pogoji: Ko je njegova baterija je 1%, OnePlus 9 Pro se zaračuna v okolju z temperaturo okolice 25 °C uporaba adapterja in podatkovni kabel, ki podpirajo 65W PD protokola in zgoraj.Polnjenje hitrost OnePlus Osnove Zaračuna 50 Brezžični Polnilnik, lahko se razlikujejo glede na to, kako se naprava uporablja za polnjenje pogoje in druge dejavnike.

*Maksimalno polnjenje moč brezžičnega Osnove Polnjenje je prizadela največja vhodna moč mobilnega telefona.

*Da bi dosegli maksimalno polnjenje moči 50 W, prosimo, uporabite OnePlus mobilni telefoni, ki podpirajo 50 W polnjenje, kot tudi polnilec in podatkovni kabli od drugih znamk, ki podpirajo 65W PD protokola in zgoraj.To lahko zagotovi OnePlus 9 Pro z največjo brezžično polnjenje moč 50 W in zagotoviti OnePlus 8 Pro z največjo brezžično polnjenje moči 30W.

*Ko je polnjenje tako, da telefon postavite v sredino brezžično polnjenje baze (vertikalno ali horizontalno), da se zagotovi normalno Osnove Brezplačno.

*V OnePlus Osnove Zaračuna 50 Brezžični Polnilnik lahko do 15W polnjenja za Qi EPP certified mobilnih telefonov in pametne naprave.To lahko zagotovi do 5W polnjenja za Qi BPP certified mobilnih telefonov in pametne naprave.Dejansko polnjenja se lahko razlikujejo glede na specifikacije tok in podatkovni kabel uporablja.

*Podpira do 15W polnjenja v Spanjem način in do 50 W v drugih načinih.

*Zaradi uporabe zračno hlajeni odvajanje toplote tehnologije, rahlo fan hrupa in ogrevanje-up med uporabo so normalni.

*Če zaščitna primeru se uporablja, poskrbite, da njegova debelina ne presega 2 mm in da je tako gladko površino in ne vsebuje kovinskih delov.Uporaba uradni OnePlus zaščitna primeru je priporočljivo.Polnjenje hitro polnjenje moč, se lahko razlikuje pri uporabi zaščitna primeru glede na dejavnike, kot so dejanske uporabe mobilnega telefona in temperatura okolja.Zagotoviti je treba, da ni nobenih kovinskih predmetov med površin brezžični polnilnik in mobilni telefon.Kovinskih predmetov, ki lahko zazna vključujejo kovanci, ključi, kreditne kartice in tako naprej.Odstranitev je dejal predmeti, ki bo zagotovila zaščito in polnilnika polnjenje naprave.

*Ko je polnjenje baze prepozna nepravilnosti, kot so kovinski predmeti, lučka bo pa red, da pošlje opozorilo in nato samodejno prekine napajanje.

*Izdelek slike so samo za referenco, prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.Nekateri tehnični podatki in opisi, ki se lahko spremeni zaradi zamenjave dobavitelja ali drugih razlogov.Prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.

*Zgoraj navedene podatke je pridobljen iz testiranje opravi in iz lastnega laboratorija, dobaviteljev in oblikovanje specifikacij.Dejanska zmogljivost se lahko rahlo razlikujejo glede na različico preskusno različico programske opreme in posebnih testnem okolju.

Vir Napajanja A. C. Vir
Max. Izhodna Moč 45W
GaN No
Blagovna Znamka Oneplus
Številka Modela OnePlus Osnove Zaračuna 50 Brezžični Polnilnik
Vrsta Namizje
Izhodni Vmesnik Noben
Poreklo CN(Izvora)
Certifikat Kakovosti Noben
Uporablja Hitro Polnjenje Protokolov Drugo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki