Električno Varjenje Z Magnetno Glavo, Tla Žice Orodje Močan Magnetizem Objemka Maso Varjenje Magnet Močan Spotter Sesalna Ozemljitev

Nov izdelek

Na zalogi

€5.38

€8.97

-40 %

Oznake:

dvojni krempelj objemka, car spotter, osmatrač, za orodje, spot puller karoserija, dolgo varjenje objemka, magnet iz neodima, merceds e razred, mig varjenje objemka, spotter varilec

Funkcija:

*Priročno: ni Vam več treba izgubljati časa za ugotavljanje, nameščanje ali odstranjevanje na tleh točk za varjenje.Ta naprava uporablja kot podlago točke in jih lahko vzamete s seboj.Samo popravek v primernem mestu in visi varnost žice za varjenje.

*Močna magnetna sila: To magnetni posnetek lahko preprosto priložene vse gladko kovinsko površino (ravno ali ukrivljeno).To ima na tesno in ne vzklijejo enostavno.S to sedaj, ne boste imeli, da bi porabili nekaj minut iščete dobro podlago ali priključitev na tleh lug.

*Visoka kakovost: Varilne glave se lahko učinkovito pomagajo pri varjenju.Lahko uporabljate močna elektromagnetna chuck po lepljenju.Da ne sodijo off in povečanje vaše produktivnosti.

Specifikacija:

Material: kovina

Material: Baker / Izolacija Odbor

Magnetni Disk Premer: 36 mm

Prevodni Palico Dimenzije: Kot je prikazano spodaj

Uporaba:

Včasih, imate omejeno izbiro tleh točk za varjenje delo ste obrnjeni.

Vam ni treba, da samo popravilo varnostnih vrstice, ne da bi poškodovali avto je barve delovnih mest.

To magnetno posnetek je priročno v tem primeru.Lahko držijo za vaše telo, ne da bi poškodovali barve.

Je stalnica, se lahko tudi določi na kovinsko palico, post, ograj ali varjenje tabeli.

Toplo Opomnik:

Če imate kakršna koli vprašanja v nakupovanje, vas prosimo, da nas kontaktirate.Radi bomo odgovorili na vas in zagotoviti bolj popolno storitev.Naj vam prijetno nakupovanje.

Poreklo CN(Izvora)
DIY Dobave ELEKTRIČNI
Certificiranje CE
Številka Modela varjenje orodje

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki