1060pcs Pisane Gilrs Najlon Elastični Trakovi za Lase Majhen Preprost DIY Lasnice Las, Vrvi, Pleteni Kit Komplet Pribor za Lase

Nov izdelek

Na zalogi

€4.19

€5.99

-30 %

Oznake:

dekleta, lase accesoires, pribor dremel vrv, daisy smolo dodatki, fulani kite opremo, ženske kite opremo, beading dodatki set, dremel pribor set orodja, dekleta krznen lasnih dodatkov, loc kite opremo, črno smolo dodatki

1060pcs Pisane Najlon Elastični Trakovi za Lase za Gilrs Majhen Val Preprost Kovinski Ostra DIY Lase Vrv Set Pribor za Lase

package :1000pcs gume pasovih+50 kos najlon razredi+10 kos lasnice

1.Multi Slog: includes1050pieces Lase Tiesscrunchies+10pcs sponke za Lase, dovolj za vsakodnevno nošenje ali skupno rabo s prijatelji in družino.Te pisane lase vezi so primerne za različne priložnosti, kot so stranke, obredov ali za vsakodnevno nošenje, bo vaša pričeska bolj privlačna.Prizadevamo si za boljše otroštva pomnilnik za vse otroke, bolj krasen pogled za vse dekleta in tok hapiness za vsakogar.

2.Široka Uporaba: Naše lase, scrunchie z različnih barv, lahko gredo s katero koli vrsto oblačila in priložnostih, rojstni dan, na zabavo, ali družinske fotografije.In tudi to je odlično darilo za grils

3.Ustvarjalne:lahko uporabite te izdelke, da bi frizuro, ki jo želite, in lahko jih tudi okrasimo po svojih željah

Prosimo, upoštevajte,:

Bolj znesek, ki ste naročilo, višji popust boste dobili.

Opomba:

Te slike so samo za pomoč le, prosimo, preverite theabove-detailedmeasurement izbrati pravilne velikosti in pustite, 1-2 mm razlik, ki so posledica ročno merjenje, hvala.

Postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno na vaš računalnik, monitor, saj spremlja niso umerjeni enako.

O Nas

1. Naše podjetje je strokovno proizvajalec nakit dodatki.

2. Konkurenčna Cena in Odlične Kakovosti

Plačilo

Samo prepričani, da plača na nas preko Alipay, Matejadereani.si Depozitni preko Visa, Master Card, QIWI, Western Union, Bank in Prenosi.Vaše plačilo je le izdal, da se nam po tem, ko boste potrdili ste prejeli blago.

Prevzem

Imamo nadzor Kakovosti ekipo, da poskrbite, da vse elemente, ki so v dobrem stanju pred odpremo.

Če vse kakovosti pride do težave, nas kontaktirajte v roku 7 dni po prejemu izdelka,, bomo poskušali naši moči, da reši, je za vas!

VISOKA KAKOVOST PROIZVODOV, NIZKA CENA ZA VAS!HVALA!

Opomba:

Prosimo, pozorno poglejte tukaj: Po podatkih ruskega lokalni Pošti obvestilo, vse paket, da SI morali vnesti prejemnikovo ime(Prejemnik mora izpolniti ime in priimek).Sicer bo vrnil!

O Ladijski

Če vaše potrditve čas se bliža, še vedno ne prejemajo blago, prosimo, obrnite na nas, bomo podaljša dobavni rok prvič.Če se po 60 dneh (Južna Amerika 90-120 dni)še vedno ne prejme blaga, nas prosimo kontaktirajte, mi vam bo dala polno nadomestilo.

Hvala vam za vašo podporo in razumevanje, Želimo vam srečno nakupovanje!

O Vrnitvi Exchange

Vse naše ponudbe so podprta s 100% garancijo na zadovoljstvo, če iz kakršnega koli razloga ne boste zadovoljni, ga lahko vrnete izdelek, da nas v svoje prvotno stanje za vračilo ali exchange.Preden mailing nam nazaj element, prosimo, kontaktirajte nas za podrobnejše vrniti izmenjavo navodila.Se bomo vrnili ves denar, razen za odpremo in ravnanje pristojbin po tem, ko smo prejeli vaše vrnete elemente.

Uporablja Sezone Štirje Letni Časi
Blagovna Znamka Candygirl
Slog Moda, Sladko/Novosti/Active/Trendy
Primerno Sceno učinkovitost
Vzorec Tipa Trdna
Številka Modela S2021-06
Funkcija Večfunkcijsko
Vrsta Barrettes
Material Poliester, Lycra, Gume, Zlitine
Poreklo CN(Izvora)
Izdelek 1000pcs gume pasovih +50 kos najlon razredi+10pcs lasnice
stranke Velikonočni/Pasch/Vstajenje/Križanje/Kalvarijo/Posta/Post/Molitev
Postavka Vrsta Pokrivala, las trak kit
Parties3 Prazen Grob/Velikonočni Zajček/Noč Parade/Spolno Usmerjenost Razkril
Parties2 Stopala Pranje/Veliki Petek/Binkošti/Velikonočne Polna Luna/Velikonočna Jajca
Znaki candy barve DIY dodatki set
Paket 1060pcs dodatki za lase
Ime Oddelka Otroci
Spol Unisex

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki