1pcs Plastičnih Veliko Ribolov Plovec Drift Plute Nastavite Rib, Ribolova, Orodje, Pribor, Ribiška Noč Float Palico Pene, Plastike Plovec Boje

Nov izdelek

Na zalogi

€0.28

€0.33

-15 %

Oznake:

pluta ribolov boje, slog ribolov plovec, jajce ribolov float plovec, drobne ribolov plovec, pav ribolov plovec, ribolov float waggler plovec, pluta plovec, karp ryby ribolov plovec, boia ribolov plovec, kozico ribolov float plovec

Španija Code: (Ročno kopiranje) 5-1€ ---->Koda:JULIO1 10-2€ ---->Koda:JULIO2 francoski Kodo: (Ročno kopiranje) 5-1€ ---->Kodo:REMISE1 10-2€ ---->Kodo:REMISE02 20-3€ ---->Kodo:REMISE3 Kliknite Kopiraj--->5-1€ Koda:REMISE1 Kliknite Kopiraj--->20-3€ Koda:REMISE3 Opis

4 velikosti so primerne za vse vrste globoko in velike ribe.

Narejen iz materialov najvišje kakovosti, plute telo, so elastične.

Prepoznavnost rdeče in rumene vrh za neprimerljivo vidljivost iz katere koli razdalje.

Okoljske in netoksičnih materialov, da boste z uporabo nastavitev vaš um počitek.

To bo littel razlika v barvi in velikosti, prosimo za razumevanje.

Specifikacija

Material: plastika

Barva: rdeča

Velikost: št.1(16 cm), No. 2(za 14,5 cm), No. 3(12,5 cm), No. 4(11,5 cm).

Paket je vključeno:

1* ribolov plovec.

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Pošiljko

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

4. Če še niste prejeli pošiljko v roku 45 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

5. Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov,in kupci, ki so odgovorni za carine.

Nazaj/Vračilo Kupnine

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Matejadereani.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih.

Poreklo CN(Izvora)
Kategorija Tok Float
Tip Float Plavajoče Float
Položaj Reka
Blagovna Znamka elenxs
Material Plastični Float
Viseče Rep Vrste Mehko Rep

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki