200Pcs Vojsko Moških Vojaške Akcije Številke Nastavite Aseemble Vojaki, Vozil, Zrakoplov, Čoln se Pretvarjamo, Rezanje Plastičnih Vojak Model Igrača

Nov izdelek

Na zalogi

€19.33

€21.02

-8 %

Oznake:

čoln pvc, rc letalo, f1 mclaren, gizmo majica, airplan model, figuras de, hobi mat, shikamaru, gundam, diorama kit

Vojsko Moških Vojaško akcijo Slika Vojaki Vozila, Zrakoplovi, Plovila se Pretvarjamo, po drugi svetovni VOJNI Bazi Vojske Vojaške Igrače, Figurice Velikosti

· 200-DELNI SET.Z 200 kosov v vsem, akcijski zapakirane Vojaški Set vključuje več vojsko moških, različnih vozil, utrdb, barikade, šotori in drugi dodatki, da otrok, ki se ukvarjajo ure in ure na koncu.

· VOJSKE, MOŠKI: Naj bitke začne!Opremljene v zeleno, rdečo, modro in rumeno, in se nahaja v različnih pozah, vaš otrok bo ljubezen vključevanje v neskončno igranje vlog, zabave, kot on služi v vojski, da brani svojo državo z več vojsko moških igrače.

· VOJAŠKA VOZILA.Popoln dodatek za vsak fant je vozil zbiranje, ta vojaški set vključuje različne različna vozila za izboljšanje zabavno.Iz tankerjev in džipi, da helikopterjev, motornih koles in reševalni čolni, svojo zbirko bo dokončana.

· VREČKO za SHRANJEVANJE: Ta sklop ukrepov številke in vojske igrače za fante prihaja s plastično vrečko za enostavno shranjevanje in prevoz vseh 200 kosov.Ima zadrgo zaprtje, da predmete varno in ročaji na vrh za enostavno prevoz iz ene lokacije na drugo.

· TRPEŽNA KONSTRUKCIJA.Izdelana iz trpežne plastike, ta sklop vojaške igrače, ki bodo zagotovile dolgo življenjsko moč in uporabite za več let, da pridejo.Material je enostaven za čiščenje z milom in vodo, če je potrebno, tako da nastavite vedno videti kot nova.

Poreklo CN(Izvora)
Spol Unisex
Tema Vozilo
Blagovna Znamka EASYWAY
Material Plastični
Plastika Tip PVC
Opozorilo Majhen Del
Količino Predmetov v Set 200
Priporočamo, Starost 4-6y, 7-12y, 12+y

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki