GameSir T4 Pro Bluetooth Krmilnik za Igre 2,4 GHz Brezžični Gamepad velja za Nintendo Stikalo Apple Arcade in MFi Igre

Nov izdelek

Na zalogi

€29.54

€42.21

-30 %

Oznake:

cb190r, nintendo stikalo controlers, rcm šablona nintendo stikalo, gamesir t4 pro, NINTENDO STIKALO, veselje con nintendo stikalo, Nadzor, bluetooth audio control stikalo, nadzor pc, primeru nintendo stikalo

Opomba:

Znamka: GameSir Model: T4 Pro Povezava: Brezžična / Žična Brezžična Tehnologija: Bluetooth / 2,4 GHz Brezžična Delovne Ploščadi: Nintendo Stikalo / Android (Android 8.0 ali novejša) / iOS (iOS 13.0 ali novejši) / Windows PC (Windows 7 ali novejši) / macOS Zmogljivost baterije: vgrajen 600mAh polnilna Litijeva baterija Povezljivost: Tip-C Združljiv Mobilni Telefon Širina: manj kot 100 mm Opomba: Prosimo, odstranite zaščitni pokrovček telefona pred uporabo.

Vsebina Paketa:

1 x GameSir T4Pro,1xBattleDock Držalo za Telefon, 1 x USB Kabel za Polnjenje, 1 x Uporabniški Priročnik

Opomba:

T4 Pro igralne konzole so razdeljeni v polje embalažo in boxless embalaže.Ne glede na to, kateri pakiranje metode, se bo vse zapakirano in poslano.Boxless embalaža bo dal vse, kar je v vakuumsko vrečko, drži trdno in pošlji ga v dobrem stanju.

Zagotavljanje kakovosti:

1. 100% originalen izdelek garancije, če je ponaredek izdelek, 10-krat odškodnine! 2. Če imate kakršno koli kakovosti težave, nas kontaktirajte v roku 7 dni brezplačno vrniti.

O Pošiljki

1.Ko bo prodajalec ladje moje naročilo?Na splošno je večina, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovnih dni po plačilu je preverjeno, da ga Matejadereani.si.Če obstaja nekaj vroče prodajajo izdelke, ki so trenutno ni na zalogi, bomo stik z vami asap, da bi razpravljali časa obdelave razširitev ali spremembo druge predmete ali druge rešitve.

Kupec:

Ko boste prejeli paket, prosimo, potrdite, in preverite, da je paket popoln. 1. Če je nedotaknjena, prosimo, kliknite na "Potrditev Prejema" in nam dal 5 zvezdic, potrebujemo vašo pohvalo in podporo. 2. Če pride do težave z izdelkom, prosimo, obrnite na našo customer service osebje v času, postrežemo vas z vsem srcem, odgovorili na vaše dvome in vam učinkovito rešitev.Smo iskreno služijo vsakega kupca in želim vam srečno nakupovanje!

Poprodajne Storitve

Bomo preverili kakovost blaga pred odpremo.Če obstajajo nekatere nepričakovane težave zgodi, upamo, da za reševanje problemov s kupcem skozi prijazno na naslednje načine: 1. Če je kakovost težav, kupec lahko me kontaktirate neposredno,dal ti bom odgovoril v roku 12 ur 2. Človek poškodovan, kupci prevzeti polno odgovornost.

Za ruske naročnik:

V skladu s politiko Rusije post, prejemnik bi moral zapustiti svoje polno ime za normalno pickup, hvala za vaše razumevanje!

Za Brazilijo Stranke:

Prosimo, dodajte CPF vaše naročilo je prejemnik v vrstnem redu opomba ko oddate naročilo poslano iz Brazilije, ker ladjar potrebuje CPF, da poskrbi za pošiljko.Hvala za vaše razumevanje in sodelovanje.

Paket Da,
Združljiv Znamko/Model Noben
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Blazinice
Blagovna Znamka cmaos

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki