AAA Nosorogovo Ledeni Iz Miami Kubanski Povezavo Verige Seksi Grize Ustnice, Ogrlico, Obesek Za Moške Verige Hip Hop Nakit Na Vratu

Nov izdelek

Na zalogi

€7.57

€15.14

-50 %

Oznake:

ice chaine hip hop, g. led veriga, miami vice, verige hip hop, bling hip hop, veriga led, pierc, ice nakit, lip ogrlica, verige kubanski povezava

AAA Nosorogovo Ledeni Iz Miami Kubanski Povezavo Verige Seksi Grize Ustnice, Ogrlico, Obesek Za Moške Verige Hip Hop Nakit Na Vratu

Slog:Ledeni Iz 18K pozlačeni Miami Kubanski Povezavo Seksi Ustnice Ogrlico, Obesek

Obesek velikost:5.4 cm*5.4 cm

Ogrlica, dolžina:Vrv chian 24 palca(60 cm)

Kubanski verige 20 palčni(50 cm)

Material:Cinkove Zlitine +AAA Nosorogovo+18K pozlačeni

Uporabljamo AAA Nosorogovo kamen, da se zagotovi, da je naš nakit sije več po razumni ceni.In z 18K zlato plating, to ni enostavno zbledi, da vam s svetlo in gladko ogrlico, ki ne bo spremenila vaš vratu v zeleno!

Kako sem poskrbel za pozlačen nakit?

Ob pravilno nego vaše pozlačen nakit je bistvenega pomena , s tem vam lahko zagotovijo dolgo življenjsko dobo vašega nakit in ga hranite sije in Icey Tukaj je nekaj nasvetov iz posadke:

Hranite pozlačen nakit stran od kemikalij, olj in ličila.To je dobra ideja, da se vedno postavi na svoje pozlačen nakit zadnji, po uporabi ličila, hairspray in parfumov.Ko delaš opravilih, vzlet pozlačen nakit kot kemikalij v mila, detergente in čistila lahko vpliva plating.

To je dobra ideja, da so vaše roke čiste pri ravnanju pozlačen nakit, zato poskusite jih operite, preden pospravite in vzletanje vaše nakit.

Ne izpostavljajte pozlačen nakit klorirane ali slano vodo.To pomeni, vzletanje nakit, preden plavanje v bazenih, vroče kadi ali morju.

Telo olja lahko vpliva gold plating.Za odpravo te, obrišite nakit navzdol ali čisto prav pogosto, da se znebite teh onesnaževal.

Za čiščenje vaše pozlačen nakit redno je pomembno, če želite podaljšati svoje življenje.Uporabo blagim tekočim milom ali strokovni nakit čiščenje rešitev toplo vodo, če je to.Izognili kemikalij ali abrazivnih čistil.Izogibajte se čopičem ali drgnjenja pozlačen nakit, kot to lahko naredite, luskast, izpostavljanju kovinski spodaj.

Priložnost Za Ogrlico Stranka/ Poroka/Obletnica/Office/Rojstni Dnevi/Darilo
Slog Hiphop/Rock
Fine ali Moda Moda
Material Nosorogovo
Obesek Velikost Širina
Združljivost Vsi Združljivi
Hitro Logistika Brezplačna Dostava Naročila Nad 150$ Brezplačno dostavo DHL/UPS/Fedex,
Paket Pasja torba
Spol Unisex
Postavka Vrsta Ogrlice
Priložnosti stranka
Dropshipping Podpora
Številka Modela HP-NE005
Barve zlato/srebro/
Poreklo CN(Izvora)
Ogrlica Tip Obesek Ogrlice
Kubanski Ogrlica Primerna Starost Vse Starosti
Debelo Podpora
Veriga Tip Povezavo Verige
Obliko\vzorec Geometrijski
Kovine Tipa Cinkove Zlitine
Blagovna Znamka QWC

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki