NOHON Moda Pametni primeru, Iiquid Silikonski Mehko Črno Nazaj kritje Za iphone 11 12 Pro Max X XE 8 primeru Huawei P30 Pro

Nov izdelek

Na zalogi

€2.59

€3.46

-25 %

Oznake:

huawei p30 pro, huaawei p30 pro primeru, huawei p30, huawei lite p30, primeru huawei p30 pro, baterija nohon, ohišje za p10 lite, case huawei y5p, moby iphone primeru, p20 pro

Značilnosti izdelka

1. Mat površina: nežna in gladka strani, mat površina, non-zdrsa, enostaven za čiščenje, ne prstnih odtisov, gladko vogali

2. tekoče silikona material: učinkovito stiskanje odpornost, tekoče silikona materiala, udobno in občutljivo, učinkovito zagotavljanje oblazinjenje, stiskanje in anti-zaščito pred padcem.

3. Lahek in mehak: visoka žilavost, anti-deformacij, prilagodljiv in vzdržljiv, enostaven za odstranitev.

4. Anti-shock in anti-spusti: Anti-scratch, polno sredstev načrta, lahko se prepreči škoda za telo in zaslon v veliki meri se telefon, ko je padla.

O NOHON

NOHON je blagovna znamka HongKong HONHON International corporation, s sedežem v Hong Kong, Kitajska v letu 2010.Vztrajamo, prinaša preproste, praktične, okolju prijazno, modi in izkušeni izdelke za globalne stranke,Po več kot 10 letih delovanja in razvoja, je postal 3C potrošniške elektronike znanih prodaje podjetja vključevanje v R&R, oblikovanje, proizvodnjo in prodajo.

S sedežem v Shenzhen, Guandong,Kitajska, NOHON Globalni Marketing Center je sodobno pisarniško objektov in udobno delovno okolje, z več deset tisoč kvadratnih metrov proizvodnih baz in skladišč v Shenzhen in Dongguan in popolno podporo logističnih zmogljivosti.

O Dropshipping:

1. Sprejeti Dropshipping, in bomo NE dajo nobenih računov, kode QR, promocije v pošiljka, Tako da Ne skrbite, Samo nakup, mi bo naredil vse, tudi za vas .

2. Smo zagotoviti vsak blago, je treba preskusiti, strog pred pošiljajo ven, ZATO vse izdelke lahko zagotovimo 100% visoko kakovost pred poslana.

Povratne informacije

1、vaše zadovoljstvo in mnenje je za nas pomembno.

2、pred odhodom Negativnih in nevtralnih povratne informacije.

upamo, da bomo stik z vami rešiti problem.

3、Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve,prosim, pustite nas 5 star povratne informacije.

4、Če imate kakršne koli težave ali enquires z vašega naročila, vas prosimo najprej obrnite na nas rešiti.najlepša hvala!

Topel Nasvet :

1、Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke, monitorja svetlost/kontrast nastavitve, itd., je lahko za nekatere manjše razlike v barvnih tonov spletne strani je fotografija in dejanski predmet.

2、Če vaše potrditve čas se bliža,še vedno niso prejeli paket,kontaktirajte nas prvič.Bomo razširiti zaščito čas za vas, prvo.

3、Če se po 60 dneh se še vedno ne prejemajo blago,prosimo, obrnite na nas, da bi to rešili.Bomo preverili in razširiti zaščito čas za vas, ali poslati ali nadomestila ,vsako rešitev, ki bo v redu.Najbolj zadovoljni storitve in izdelke visoke kakovosti so naš največji Cilj.

4、ruski prijatelji, vas prosimo, da izpolnite sprejemnik je polno ime (vključuje 3 dele vsaj) v vrstnem redu, v nasprotnem primeru vaša parcela ne bo mimo običajev vaši državi.

5、če ste izbrali" Cainiao Super Gospodarstvo Globalno ","Cainiao Super Gospodarstvo""China Post Navadne Majhne Paketni Plus""4PX Singapur Post OM Pro",potem moraš vedeti, da ni mogoče slediti po parceli levo Kitajska,in poda dlje kot drugi način dostave .če ste chosed da ,potem boste dogovorili št sledenje, informacijske storitve .ampak ne skrbite preveč ,je poceni in zanesljiv .ČE potrebujete popolno sledenje ,prosimo, izberite " Matejadereani.si Standardna Dostava "," Matejadereani.si Saver Dostava ".

6、Dekle je Niz Primeru Pokrovček Za Samsung Galaxy A12 SM-A125F Primerih Sladkarije Mehki Silikonski Zadnji Pokrovček Za Samsung A12 GalaxyA12 12 Cvet Odbijača.

Poreklo CN(Izvora)
Design Risanka
Vrsta Pol zavit Primeru
Značilnosti Tekoče Silikona
Združljiv Blagovne Znamke APPLE
celulal iPhone 12 Pro Max Case

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki