2 Kos Ovalne Rattan Placemat,Naravnega Ratana Ročno Tkane,Čaj Slovesnosti Pribor,Primeren za Jedilnico, Kuhinja,Itd.

Nov izdelek

Na zalogi

€14.44

€21.24

-32 %

Oznake:

placemat tabl, mat ratana, Placemat, ratan, ovalni placemat, placemat ratana, jed ratana, rattan, juta placemat, Železnica

Ste ljubitelj naravnih izdelkov?Naše ovalne rattan placemat je zagotovo presegli vaša pričakovanja, zato, ker prihaja iz čisto naravni material, varovanje okolja in vaši družini zdravje.Ne placemat je popolnoma enaki, ker ročno obrt in naravnega materiala.

VZDRŽLJIV MATERIAL : Odporna rattan kos upira krekinga, izginja in drugih skupnih dae za več let zanesljiv uporabo.Naš izdelek lahko imajo veliko težo kot pladenj.Vse to je primerna za vse, ki daje kot darilo za vaš najboljši prijatelj na Rojstni dan, Počitnice, Božič, noč Čarovnic, Naselje...To je dober način, da prikaže vaše zadovoljstvo, da je vaš ljubljeni, še posebej tistih, ki sodijo v ljubezni z obrti in zelena življenja, ker je biološko razgradljiv.

Kot NALAŠČ VELIKOST IN ELEGANTEN VIDEZ: prilagodi na vse jedi in dinning tabel: pravokotne, okrogle in ovalne oblike.ne gre samo za gospodinjstvo življenje dobro pomočnika, ampak tudi očarljivo dekoracijo za vsako kuhinjo ali jedilnico, odlična izbira za dom, poskrbljeno stranke, gostinske in druge poklicne uporabe.

ENOSTAVEN ZA UPORABO: Naš izdelek je skrbno ravnati v vsak korak, tako da ni vonj, je zelo gladka, dobro zaščito mize, odporna proti vročini, non-zdrsa, spot čisto samo in ne opraskate.V placemat mogoče preprosto očistiti z vlažno, mehko krpo, ga shranite v hladen in suh prostor.

Močno Dekoracijo: Popolnoma ročno izdelane, zelo eksotične rattan namizni podstavki, veliko ustvarjalnih namizni okras.Ovalne oblike, preprost in velikosti, ki je primerna za vse vrste krožniki in sklede.

velikost:30 x 40 cm

Material:Rattan

barva:Kot prikazano

Vsebina Paketa:

2 x Placemat

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Slog Sodobno
Oblika Krog
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Placemat
Material Drugo
Tabela Okraski In Pribor Tip Preproge & Blazine
Funkcija Okolju Prijazno, Na zalogi

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki