Barvita Lesa Kvadratnih DIY svoboden Kroglice Nakit Ugotovitve DIY otroške Noge Material 6/8/10 mm y1273

Nov izdelek

Na zalogi

€1.93

€2.28

-15 %

Oznake:

xs droben plašč

material: les barva:naključno mešani coloful velikost: približno 6 mm/8 mm/10 mm količina:6 mm----300pcs 8 mm-----200pcs 10 mm----100 kozarcev pakiranje:preprost opp vrečko v: ali imate brezplačno dostavo?

A: Ja, smo.Smo običajno pošlje naročilo preko SmallPacket Plus za nekatere države.

Q: kaj pa to?

A: To običajno potrebuje približno 40-60 delovnih dni za dostavo čas, in ni stabilna.To je esay, da so izgubljeni!Prav tako ni mogoče slediti.

Q: ali imate boljše dostava način?

A: lahko izberete China post Registriranih Zraka mai,epacket, Matejadereani.si standardna dostava ali express način(kot so DHL,Fedex,...) so stabilni in se jim lahko sledi.

Q: china post regestered air mail,epacket,Matejadereani.si standard, ladijski promet pristojbina mora kupec plačati za ladijski promet pristojbina, lahko tudi brezplačno dostavo??

A: Ja, če ste naročilo skupna cena je več kot 50USD.Potem pa smo se tudi vam brezplačno dostavo preko Kitajske post registriranih air mail,epacket,Matejadereani.si standardna dostava.

če vaše naročilo skupna cena je več kot 150 USD, Nato pa smo se tudi vam brezplačno dostavo preko express!

Preberi Si Preden Se Odločite Za Nakup!

Barve se lahko rahlo razlikujejo zaradi osvetlitve in bliskavice, uporabljene v fotografije ali povečanje fotografije ali nastavitev računalniških monitorjev.

Prosimo, upoštevajte, fotografije ne prikazujejo dejanskih velikosti,prosimo, reger za Opis velikosti detials.Velikost in dolžino so približne, vendar običajno zelo blizu.Hvala!

Shippment

Mi ladje po vsem svetu.

Običajno bo ladja blaga ven, da boste throgh China air mail brezplačno.Če morate blago nujno,prosim, pustite sporočilo, da nas,potem lahko govorimo več o shippment.Če vaše naročilo, znesek, ki je večji od $300,bomo poslali blaga opravlja po express podjetje in bomo pustite sporočilo za vas.

Kombinirane prevoze, nudimo združujejo dostava popust, skupaj postavke morajo biti plačani v eni transakciji.

Prosimo, preverite, ali naslov, ki ste registrirani, je pravilna, saj nismo odgovorni za napačno ali je naslovnik neznan naslov.

Prosimo, razumite, da odpremo in ravnanje stopnje zaračunali za vaše predmete, ki niso samo poštne pristojbine, vendar pa ravnanje, predelavo in pakiranje vaš predmetov, kot tudi.

OBVESTILO

bomo ladja izpolnitev naročila v 1-2 delovnih dni po plačilu izbrisani.Ker gre za mednarodni pomorski promet,delvery čas približno 40-90(ali več) busniess dni, da pridejo v večini držav.Nekatere države ali podeželskih območjih,lahko traja tudi dlje časa zaradi manj pogoste letalskih in pregled čez mejo.

(Za vašo korist,predlagamo, da se boste lahko plačali za elemente v najkrajšem možnem času po nakupu.Tako da smo se lahko dogovorite vaši pošti na mesto, že veliko prej.)

Ko prejmete blaga,vas prosimo, da nas ustreznih komentar in comfirm dostave v čas, če ni nobenega problema.Če so vprašanja o izdelkih,vas prosimo, pogodbe z nami, preden ste nam v komentar!!

Vsa vprašanja,vas prosimo, da nas kontaktirate.

Plačilo

Sprejemamo Escow plačilo.

Pakiranje Preprost Opp Vrečko
Slog Ročno DIY
velikost 6/8/10 mm
Material Les
Zunanji Premer 8mm
Postavka Vrsta Biseri
Postavka Obliko Princess-cut
Kovina Tip Noben
DIOD 300/200/100 kozarcev
Barve kot fotografijo, kažejo,
Poreklo CN(Izvora)
Fine ali Moda Moda
Element Teža 0.25g
Blagovna Znamka jiujue
Številka Modela y1273

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki