Novo Stiskanje Nogavice Moški Ženske Tekaški Športni Nogavice 30mmHg Preprečiti Krčne Žile medicinska Sestra Nogavice Nogomet Nogavice Dropship

Nov izdelek

Na zalogi

€2.45

€4.30

-43 %

Oznake:

šport gamaše nogomet, Nogavica, nogavice ženske, stiskanje nogavice, gume nogomet gamaše, dekle nogavic, nogavice ženske, medicinska sestra, medicinska sestra nogavic, men sock

Naše Zingso Trgovino, je strokovno prodajalec Šport in na Prostem izdelkov,še posebej na področju stiskanje nogavice, športne nogavice.Vedno smo se potrudili, da ponujajo našim strankam visoko kakovost izdelka in 100% zadovoljiva storitev za stranke.

Zakaj se vse več ljudi, ki radi nosijo stiskanje nogavice zdaj?

Ali ste športnik, ki želi, da excel v igri, ki sedijo za dolgo obdobje med potovanjem ali pri delu, ali nekdo, ki se ukvarjajo z bolečino zaradi kronično stanje, ki podpirajo pravilno pretok krvi v nogah, je izjemnega pomena.Naše Stiskanje Nogavice so inženirstva z najnovejšo arch za tele tehnologijo stiskanja, ki ponujajo ciljno stopala za tele mišice podporo,pomaga, da kri teče za povečanje atletske uspešnosti in lajšanje bolečine zaradi številnih pogojev.

Zmanjšuje Tveganje za Poškodbe

Zagotoviti dodatno stiskanje podporo stabilizira svoj lok, gleženj in mišice.Zmanjšuje nihanje mišične in mikro-solzenje.Preprečuje krče in poškodbe.Večjo podporo, lahko prepreči poškodbe zaradi slabe mišične moči, je še posebej v drugi polovici maratona.

Izboljša Vašo Učinkovitost

Za vzdržljivostne športnike, ključni mehanizem je "tele mišice črpalka" - vsak korak ali pedal-kapi, clenching in unclenching tele mišice stisne krvi nazaj proti srcu.Naše Stiskanje nogavice zagotoviti dodatno pritiska, ki poveča ta črpanje dejanje, prekoračitev hitrosti pretoka prepotrebno kisika v mišice.Hitrosti kroženja krvi nazaj proti srcu in jasno stran presnovnih odpadkov produktov iz mišic.

Vam Pomaga, Da Hitreje Opomoremo

Stimulira pretok krvi in izboljšuje prenos kisika v mišice.Zmanjšuje mlečne kisline, proizvodnja, bolečine v mišicah in občutke heavinessin stopal in nog.Hitrejše okrevanje od "odložiti pojav bolečine v mišicah".

Pomaga Preprečevati ali Lajšanje Oteklin

Pomaga nadzorovati otekanje skozi izboljšano cirkulacijo, in hiti odstranitev celičnih odpadkov.Otekanje in utrujenost med dolgotrajno sedenje ali stanje.Idealen je za pregnent ženske in tiste, ki sedijo ali stojijo za dolgo obdobje med potovanjem ali pri delu.

Pomaga Razbremeniti Plantarni Fasciitis Bolečine

Izdelani s stiskanjem za pomoč pri lajšanje bolečin in oprostitev plantarna fasciitis, pete ostruge in arch bolečine.Pomaga Pri Stanju In Hoji Bolečine.Stiskanje Ligament Bo Zmanjšati Vnetje, Pospeševanje Celjenja.

Kdo lahko koristi od stiskanje nogavice:

1, nosečnica

2, Športnike in aktivne ljudi, ki se ukvarjajo s Športom, tek, pohodništvo, kolesarjenje, nogomet, igranje itd.

3, Pogoste potnike ali kdorkoli ob dolgi ravnini polet

4, Delovna mesta, ki zahtevajo, da je na noge veliko: medicinske Sestre,Učitelji,Gradbeni delavci, kuharji, line delavcev, in restavracija, ki služi zaposlene itd.

5, nova Delovna mesta, ki zahtevajo dolgotrajno sedenje: Urad delavcev,voznikov itd.

6, Vsakdo, ki trpi za Krčne Žile, Edem, Plantarni Fasciitis itd.

Ime izdelka: stiskanje nogavice

Barva: Črna

Material: Najlon

Debelina: Srednje

Primerna za družine sezona: Pomlad, Poletje, Jesen in Zima

Značilnost: Oblikovanje

Stiskanje ravni : na Prvi ravni, 20-30 mmHg

Ljudje: Wome, Moški

Velikost: S/M, L /XL;

Katero Stopnjo izbrati?

Na prvi ravni (20-30 mmHg): primerna je za preprečevanje zdravje ljudi.Na primer, učitelji, promet, policija, medicinske sestre, zdravniki, kozmetičarka, nakupovanje, vodniki, itd., in te nogavice so primerne tudi za zgodnji simptomi, kot so venske žile z rahlo spodnjih okončin, ki je stal krat preveč dolgo, da se občutek Bolečine

Raven 2 (30-40mmHg): Za tiste, ki nimajo očitnih simptomov v spodnjih okončin in so skupaj z nogo neugodje (kot na primer boleče ude, utrujenost, otekanje in ekcem, krči, mravljinčenje, pigmentacije, itd.), phlebitis, nosečnice, po saphenous veno excision, in globoko vensko trombozo sindrom.

Raven 3 (40-50mmHg): Primerna za ljudi z visoko otekanje, temnih kožo, in nepopravljive lymphedema.

Spol MOŠKI
Glavni tkanina sestava Najlon
Izdelek starost razvrstitev Odraslih nogavice
Kategorija Izdelka Stiskanje nogavice
Slog Moda, Šport
Barve kot slike
Cev Višina Nogavice
Prst-ločena No
Funkcija Zračno propustno vlakno in znoj absorpcije
Poreklo CN(Izvora)
velikost S/M, L/XL

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki