Latinsko Balet Ples Krilo Za Otroke Dekleta Samba Rumba Praksi Ples Krila, Prosojna Očesa Mini Hlače, Krila, Ženske Drsalec Krilo

Nov izdelek

Na zalogi

€7.11

€7.90

-10 %

Oznake:

balet obleko za ženske, ozadje balet, obraz vrh, sodobni ples obleka, balet tutu krilo, balet krilo ženske, žamet krila drsalec, e dekle krilo, otrok fantje očesa hlače, krilo tutu

Stik

*smo tovarni,Če ste zainteresirani za naše izdelke,pls, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Po meri naročite se lahko izvede in logotip se lahko dajo na obleko.Lahko pustite sporočilo o na vaša vprašanja in vaš e-poštni naslov, bomo v stik z vami 24 ur.Vsa vaša vprašanja so dobrodošli.

Dostava

*Element, ki bodo dobavljeni v roku 2 delovnih dni od plačila potrdijo.

*Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

*Vsi naši elementi, bo odpremljeno na kupca naslov, ki ponujajo kupcem,prosimo, preverite vaš ladijskega naslove skrbno ob naročilu.

*Prosimo, upoštevajte, da dobavnih rokov se lahko razlikujejo, zlasti v prometnih konicah.In včasih traja malo dlje, zaradi lokalnih odpremi zamudo ali zaradi drugih razlogov.prosimo, dovolite dovolj časa za dobavo in prosimo, da nas kontaktirate, če imate niso prejeli predmet.

Nazaj/Povračila:

*Prosimo, pišite nam v roku 7 dni po vrstnem redu, ki ste jih prejeli.

*Vse vrnil paket mora biti vrnili k nam v roku 7 dni po tem, ko smo sklenili dogovor.Element, ki mora biti v originalni paket, in pogoj, da mora biti v REDU.

*Bomo vprašanju nadomestila za vas v roku 48 ur po tem, ko smo prejemu vrniti paket ( Razen Kitajske Festival Počitnice).

Povratne informacije

*Če imate kakršnekoli težave, pls stik z nami prvič.Mi bomo poskušali naši moči, da boste zadovoljni.

*Vaše 5 zvezde je najboljši podporo naši trgovini!

Najboljše želje!

Blagovna Znamka E-lin Dacing
Kraj Izvora Kitajske (Celinska)
Material Šifon
Slog En Kos
Številka Modela 20210512
Spol Ženske, ženske/dekleta
Poreklo CN(Izvora)
Ples Tip Balet

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki