VROČE Gamepad Za Xbox En Brezžični Krmilnik 2,4 GHZ Brezžični Adapter Gamepad Združljiv Z Xbox Eden/Ena S/One X/P3 Gamepad

Nov izdelek

Na zalogi

€21.35

€38.82

-45 %

Oznake:

og krmilnik xbox, japonska sanrio, big xbox controller, gamepad xbox, matično ploščo xbox, gamepad xbox one s, spojnik vtič, nadzor xbox, nadzor pc, audio cabl

Opis:

Obsežen sistem združljivost: Za Xbox Enim brezžičnim krmilnikom je združljiv z Microsoft Xbox Eden/Ena S/One X/P3 konzole/PC Windows 7/8/10 sistem igre.Brez voznika, ki je potrebna, in krmilnik bo delovala, kadar je priključen XBONE gostiteljice, P3 gostitelja ali PC računalnika.

2.4 GHZ brezžična povezava funkcija: Za Xbox En krmilnik je opremljen s povsem novim 2,4 GHZ brezžični vmesnik, ki vam lahko pomaga znebiti kabel in uživajte v brezžično območju več kot 30 metrov.Ne vpliva na druge brezžične naprave z močnimi anti-motnje zmogljivosti.

Dvojni učinek: Vgrajen dvojni učinek povratne informacije motor, ki je kot nalašč za dirke, streljanje, boj, športne igre, izboljšanje igralnih izkušenj.Bi vam dosledno in maksimalno udobno izkušnjo iger na srečo.

Ergonomska oblika in hiter odgovor: bolj občutljive palčko in izboljšane smerne tipke zagotavljajo večje delovne natančnost.3D palčko, ki jo prinaša najbolj realistično izkušnjo igranja, kot če ste v igri.

Do 10 ur igralni užitek: Vgrajen 600 mAh litij baterije lahko zagotovi 8 – 10 ur igralni čas, in priloženi kabel za polnjenje, je čas polnjenja 2 – 3 ure.Tudi, če upravljavec je polnjenje, boste lahko uživali v igri.

Specifikacije:

Specifikacija:

Material: ABS

Način povezave: 2,4 GHz

Barva: Siva, Modra, Roza (Neobvezno)

Opomba:

1. Tam se lahko rahlo velikost odstopanja zaradi ročnega merjenja, različnih merskih metod in instrumentov.

2. Slika morda ne odraža dejanskih barve element, ki zaradi različnih shooting svetlobe, kota in monitor.

Paket Je Vključeno:

1*Gamepad

1*2.4 G sprejemnik

1*napajalni kabel

1*Uporabniški Priročnik

Združljiv Znamko/Model Xbox Eno
Vrsta Vmesnika USB
Poreklo CN(Izvora)
Pošiljko Hitra Dostava
Paket Da,
Podpora Dropshipping
Številka Modela Blazinice
Certificiranje Noben
Blagovna Znamka centechia

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki