Kopalnica Kuhinja Za Les Kabinet Tečaj Nosilec Tablice Vijak Za Pritrjevanje Policah Popravila Z Luknjo Vgradno Pohištvo, Omare, Vrata

Nov izdelek

Na zalogi

€1.63

€2.18

-25 %

Oznake:

črni tuš tečaj, luknja za vijak, retarderjev kuhinja vrata, tuš tečaj starinsko, m4 stud, tuš polica tečaj, prilagajanje kopalnica kabinet tečaji, komplet tubeless, popravilo pnevmatike, resturant kuhinja vrata

Značilnosti:

1. Nerjaveče Jeklo: Določi s prilepko nerjavno jeklo vrata plošče skupaj, in nato pretvori v prvotno določen stres točke v poudarila površino, da se bolj odločno.

2. Reševanje Problemov: kuhinjo delo kabineta je zmanjšala zaradi vlage, pogosto vklopi in izklopi, ali kakovost svojih lastnih materialov, itd., katerih problemov, kot so tečaji ne more biti trdno pritrjene, spotaknil, in ne morete namestiti.

3. Trajno: Pokrov poškodovane površine, da bi bilo videti lepo.Visoko kakovostnega Nerjavečega jekla material je nerjavečo, privlačen in trajne.

4. Široka Uporaba: Ti ravno popravljanje oklepajih so pogosto uporablja za pohištvo komplementa, služi kot ravno povezana, za pritrjevanje lesenih kavč, leseno mizo, stol, lesene postelje, police, pohištvo, itd.

5. Tečaj Popravilo Plošče:Sprejetjem tečaj tehnologije krovu, tako vrata, in strani plošče se lahko uporabljajo.

Specifikacija

Material: Nerjaveče jeklo

Barva: Srebrna

Velikost(L x W): Približno 9 x 9 cm/3,5 x 3,5-palčni

Dia: O 35mm/

Luknjo razdalja: Približno 75 mm/3inch, 11 mm/za 0,4 palca, 31,5 mm/1.2 palčni

Količina: 1pc, 2pcs

Paket je vključeno:

Izbira Je:

1pc x Kabinet Tečaj Ploščo

6pcs x Vijaki

Izbira B:

2pcs x Kabinet Tečaj Ploščo

12pcs x Vijaki

Certificiranje CE, Noben
Poreklo CN(Izvora)
Material Nerjaveče Jeklo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki