Globalna Različica HUAWEI MatePad Pro WIFI 6GB128GB Tablet Android 10 Turbo 10.8" 7250 mAh Kirin 990 Bluetooth 5.1 Tip-C Št Google

Nov izdelek

Na zalogi

€386.85

€483.56

-19 %

Oznake:

pc tablet, tablet, matepad, huawei m6, barve tablični računalnik samsung, 10 inch tablet xiaomi, matepad pro, android tablet, čast, huawei matepad pro

&Glavne Značilnosti&

Zaslon

10.8 cm/LCD/QHD 2560 x 1600 slikovnih pik

CPU:

HUAWEI Kirin 990

GPU:

16-Core Mali-G76 600 MHz

NPU:

Dvojno NPU (nevronski mreži procesna enota)

Operacijski Sistem

EMUI 10.0.1 (Android, ki Temelji 10.0)

RAM + ROM:

6 GB RAM + 128 GB ROM

Baterija

7250 mAh (typ.)

WLAN:

Podprte, 802.11 a/b/g/n/ac (wave2), MIMO, VHT160, 2.4 G 5G

Bluetooth:

BT5.1, Bluetooth Low Energy je podprta

OTG:

Podprte (maksimalni izhodni tok 5V / 1.5 v primeru povratne napajanje)

GPS:

Podpora GPS / a-gps (ne podpira MRX-W09 / MRX-W29) / GLONASS / Beidou / Galileo / QZSS

Brezžični zaslon za projekcijo:

podprte

Senzorji

Senzor za svetlobo okolja (Podpora barvno temperaturo zaznavanje)/Hall senzorja/Žiroskop/Compass/Gravity sensor

Google Play

Ne supportde

Pogosta VPRAŠANJA

Q:ali to pad bo namestite Google play ?Preden smo testirali in namestili Google Play (GMS) na thepad, deluje.Vendar se v zadnjih posodobitev, je strmoglavilo.Glede na najnovejše podatke, vemo, da zda je objavila najnovejšo omejitve Huawei izdelkov.Zato,HUAWEI ali ČAST seriescannot installGoogle Playon izdelka .Vendar Huawei že ima svoje aplikacije "AppGallery".Skozi AG, boste našli "App Iskalec" ali "App iskanje".Lahko poiščete in naložite želeno APLIKACIJO preko njih.(Skoraj večina Aplikacije lahko najdete v njej, razen Google Play) Q. Če moram plačati carinske dajatve?A: Vse cene, navedene na Matejadereani.si ne vključujejo DDV in davka na dodano vrednost, Checkherefor podrobnosti.Če imate dodatna vprašanja, se najprej obrnite na nas.Q.Odmerek to Matepad Pro podporo angleško?A: Ja, to podpira angleški andAppGallery.Q: Ali thisMatepad Prohave Garanciji?A: Ja, to je 1 leto garancije.

&Izdelek display&

Huawei MatePad Pro 10.8 Palčni

HUAWEI FullView Prikaz | Kirin 990 Vodilnih Čipov | Huawei Delež

Osvežite Svojo Vizijo

Z 90%2 zaslon-za-telo razmerje in bezels izloča nazaj na 4,9 mm,3 10.8 palčni HUAWEI FullView Display4 ponuja izjemen vizualni izkušnje, ali vas iščejo navdih ali le lov na nekaj dela.Vsak temno ali svetlo podrobnosti izgleda živo in jasno, s svojo DCI-P3 filmske ravni barvne lestvice in 540nit5 svetlost.Certifikat TÜV Rheinland6, ta zaslon bistveno zmanjšuje modro svetlobo, varujejo vaše zdravje oči.

Navdih iz Narave

Zajemanje čudovitih barvah iz narave, HUAWEI MatePad Pro prihaja s štiri možnosti.Skrivnostni Polnoči Siva in nedotaknjene Pearl White so prevlečeni z elegantno stekla fiber7, tako da je svetloba body glimmers s sijajem dopolnjuje vaš slog.Zavita v elegantno veganska leather8, na dostojanstven, Gozdno Zelena prinaša mirnem slog, medtem ko je osvežujoč Orange dodaja več udarec za vaše vsakdanje življenje.

Prefinjeno Oblikovanje, Classy Slog

Na 460 g9 svetlobno telo je najbolj elegantno zasnovan tako, da bo trpežne in trajne.Zdrsne v vaš nahrbtnik skoraj kot kos papirja.Nevidni antena design prispeva eleganten in čist videz, medtem ko je subtilna mikro-krivulja okvir ergonomsko prilega na rokah.Kamorkoli greste, HUAWEI MatePad Pro potuje z vami v slog in udobje.

Revolucionarni Preskok v Uspešnosti

Zahvaljujoč Kirin 990 vodilnih čipov, HUAWEI MatePad Pro predstavlja močno izboljšano zmogljivost in povišani za energetsko učinkovitost.Deluje pametnejši z HUAWEI je self-razvita arhitektura NPU, ki inteligentno dodeli računske moči, medtem ko je povečanje AI performance10. S 16-Core Mali-G76 GPU okrepljeno z GPU-Turbo tehnologijo, zagotavlja boljše vizualne za filme in igre.

Huawei Share1 Multi-zaslon Sodelovanje

Ko connected11, vaš pametni telefon bo korak v HUAWEI MatePad Pro, in obe napravi, ki se bo združila v "ENO" super napravo.Zaslon vašega telefona je projicirati na tablični računalnik, ki vam omogoča, da delujejo na večjem zaslonu z več svobode.Sedaj lahko kličete, pošljete message12 in oglejte fotografije iz telefona na tabličnega zaslona.Lahko tudi povlečete in spustite datoteke med dvema napravama, in jih uredite, medtem ko klepetate s prijatelji na telefon s pomočjo isti tipkovnici.13 To navzkrižno naprave sodelovanju naredi življenje in delo lažje.

Pisanje tekoče, tako naravno kot svinčnik

HUAWEI M-Svinčnik je nov študent.Heksagonalna integrirano obliko, nov in edinstven.Pisanje in risanje, ki so tako naravno, kot je svinčnik in papir.Grafiti pripravo, obdelavo dokumentov, razred opombe, ki so se sestali minut, hitro, hitro,-lastnoročni.

Par Samodejno, Priložite Magnetno, Brezžično Polnjenje

Nežno jo pritrdite na vrhu tablični računalnik, HUAWEI M-svinčnik lahko brezžično zaračuna za polno zmogljivost v roku ene ure.Ste pripravljeni za zaseden in ustvarjalno day16. Ni treba čakati, da se hitro opomba.Zaračunavanje 30 sekund omogoča, da dela za 10 minutes17, tako da ne boste zamudili stvar.

Vaše Ideje Pridejo do življenja.

Ko navdih prihaja, izkoristiti takoj z HUAWEI MatePad Pro.Tapnite zaslon, ko je izklopljen.18 Uporaba vašega HUAWEI M-svinčnik za wake up in neposreden dostop do Beležnice.Opombe ali risanje skic, različnih barv in čopičev za pomoč obrnete misli v vidno ideje, medtem ko inteligentne stavljenje in prožno urejanje organizacijo vsebine za prihodnost pregled, urejanje in iskanje ključnih besed.19

Kapaciteta Pomnilnika 6GB
Ločljivost Zaslona 2560 x 1600
Procesor Core Jedro Octa
Procesor Proizvodnji Huawei
Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje CE
Podpora Jezika angleščina, Ruski, Španski, Švedski, Portugalski, Italijanski, Nemški, Kitajski, Francoski, Japonski, POLJSKI, Ukrajinski
Model Procesorja Drugi
Neto teža about460g
Paket Da,
Fotoaparat Drugi Webcam
Blagovna Znamka Huawei
Postavka Stanje Nova
Funkcija Ultra Slim, Prepoznavanje Prstnih Odtisov, Otroci Tablet
Omrežja WiFi
Zaslon Na Dotik Tip Kapacitivni Zaslon
Vrsta Plošče IPS
Postavka Vrsta tablični računalnik
Operacijski Sistem Android 10.0
Google Play No
Tablični Kapaciteta 128GB
Razširitev Vrata USB, TIP-C
Velikost Zaslona 10.8 palčni
Celice Zmogljivosti 7250mAh

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki