Imixlot Črni Emajl Jež Broške Slon, Lev, Pes, Mačka Zatiči Otroci Plašč Vrečko Značke Nakit In Srčkan Živali Broška Unisex Broches

Nov izdelek

Na zalogi

€1.12

€1.67

-32 %

Oznake:

groza pin, broška za moške, river pin, otrok hidžab, gay pin, srčkan emajl pin, estetski pin, regrat pin, badg, tujec

Obvestilo:

Hvala za razumevanje.

Če niste zadovoljni z našimi blaga,in imajo vse težave, preden ga pustite povratne informacije.prosimo, upoštevajte, kontaktirajte nas na prvem mestu!! (e-pošta,sporočilo)

Mi bo rešila vse vaše težave!

Imixlot Črni Emajl Jež Broške Slon, Lev, Pes, Mačka Zatiči Otroci Plašč Vrečko Značke Nakit in Srčkan Živali Broška Unisex Broches Opis: Vrsta: Zatiči in Broške Material: Legirano,Emajl Fine Ali Modni: Moda Spol: Ženske,Moški Slog: 17 slog U izberite Paketu: 1 x Broška Nakit Slika se poveča, da se za prikaz podrobnosti - glej opis za dejanski velikosti.Barve se lahko rahlo razlikujejo zaradi barvo umerjanje vsakega posameznika monitor.Opomba: 1. Slike prikazujejo samo nekaj vzorcev, lahko prejmete različnih stilov ob naročilu; 2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.Hvala!Nakit Za Vzdrževanje:

Dostava: 1. Bomo odpreme izdelkov v 3-5 delovnih dneh po sistemu potrjuje vaše plačilo; 2. Nudimo brezplačno dostava po Kitajskem Post defaultly, ki običajno traja približno 25 -60 delovnih dni za dostavo; 3. Če še niste prejeli izdelek po 60 dneh od vašega plačila, se obrnite na nas za vračilo; 4. Padec ladijskega prometa: nudimo padec ladijskega prometa za nekatere države, pls, da nam pošljete vaše stranke pravilno odpremno dodaj, ko kraj, da; 5. Ladjar stroškov: Kliknite "dostava in embalaža" jeziček na strani izdelku podrobnosti, in boste videli dostavo.Lahko izračunati stroške pomorskega prometa stroški za vnos zahtevanih podatkov; 6. Čas v tranzitu: Tranzitni čas spreminja glede na različne načine pošiljanja.Politika Vračanja: 1. Sprejemamo vrniti. 2. Če ste nezadovoljni z predmeta ali predmeta, prejetih v zdrobljen, se obrnite na nas za vračilo ali poslati na pogoje, v nadaljevanju: vrnitev mora biti v prvotnem stanju; vrnili nam v roku 7 dni; Vizitko in Povratnih informacij: 1. Če imate kakršnokoli poizvedbo ali kakršna koli vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate po e-pošti ali spletu,Bomo z veseljem pomagali in si prizadevajo, da bi dobili nazaj, če vam v roku 24 ur; 2. Vaše zadovoljstvo, naš opravljanje.Bomo zapustili pozitivne povratne informacije, da vse kupec, ko bi končal.Če ste zadovoljni z našimi elementov in storitev, se, prosimo, ne pozabite, da zapustijo nas pozitivne povratne informacije in 5 ocena rating; 3. Če ste nezadovoljni z njim, prosim email nas pred odhodom negativne ali nevtralne ali oceno 1 ali 2.Bomo poskušali naši moči, da reši, je, da vaš satisfactoy in da svoje nakupovalne izkušnje prijetno tukaj.

Kovine Tipa Cinkove Zlitine
Ključne besede 5 broške za ženske crystal
Priložnosti Obletnica, Zaročni, Poroka, stranka, Darilo
Broške Tip Broške
Ključne besede 2 broška nakit
Vrsta broška pin
Ključne besede 4
Postavka Vrsta Broške
Blagovna Znamka imixlot
Kraj Izvora Zhejiang, Kitajske (Celinska)
Obliko\vzorec Živali
Material Kovine
Ključne besede 3 cvet broška
Slog TRENDY
Ključne besede 1 broške za ženske
Številka Modela BA0780AE/lj
Fine ali Moda Moda
Spol Unisex

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki