4pcs Šiv Šivanje Ripper Šiv Unpicker z 2pcs Obrezovanje, Škarje za Rezalec Sukanca Orodje DIY Quilting Šivanje Orodja

Nov izdelek

Na zalogi

€3.36

€4.20

-20 %

Oznake:

disney stitch, škarje po meri, stopala pfaff, cuellos bordados, tesoura cabeleireiros, šivanje nit, lilo sem stich, šivanje z navojem, navzkrižno šiv kit deklica, poletna odeja

Dobrodošli kupce v naši trgovini.

Naša trgovina v glavnem ukvarja v šivalni orodja in dodatki.Če je potrebno, lahko vstopiti v trgovini za check in nakup.Hvala, ker ste prišli.

Opis izdelka:

Šiv rippers: barvni šiv rippers so izdelani iz kovin in plastike.Trajne in ostri robovi, ki lahko pomaga odtrgajte nepotrebne šivov enostavno in hitro.Imajo majhno rdečo žogo design, da bi se izognili poškodbam oblačila, in dolgimi ročaji so enostavno primite

Širok spekter uporabe: šivanje orodje set je primeren za vas, za šivanje ali šivanje perila in izdelovanje vseh vrst krpo obrti.Izbirate lahko med različnimi orodji, glede na vaše potrebe.Prav tako so idealna darila za prijatelje, matere, sestre ali drugi ljudje, kot DIY dejavnosti

Nasveti:

1. Pošiljke

Podpiramo neposredno dostavo, mi lahko pošljete vaše naročilo, da vaše stranke, prosim, pustite vaše upload naslov ob oddaji naročila.

2. Carine in uvoznih davkov

Na navedene cene ne vključujejo davkov, in kupec je odgovoren za carinskih in uvoznih davkov v vaši državi/regiji.

Garancija in jamstvo

3. Če ne boste zadovoljni z izdelkom, ki ste ga prejeli in želeli vrniti, ga vrnite v roku 3 dni za zamenjavo ali vračilo kupnine.

Obrnite se na nas, preden se je vrnil. (Ampak izdelek, ki mora ostati v prvotno stanje, tako kot država smo vam poslali)

4. Barve izdelka je lahko nekoliko drugačen, ker je barva v različne vrste računalniških zaslonov morda nekoliko drugačne.

5. Otrok ni dovoljeno uporabljati ta izdelek brez nadzora varuh, na lastno odgovornost.

product2 Obrezovanje, Škarje Za
Material Nerjaveče Jeklo, Plastični + Nerjavečega Jekla
Vrsta orodje garniture
Uporaba Navzkrižno Stitch
Product1 rezalec sukanca
Barve naključno barvo
Ime Izdelka šiv ripper
product3 Preja Rezalec Sukanca
Poreklo CN(Izvora)
Paket 4pcs šiv ripper( velika+majhna)+2pcs Škarje
Uporabite za Šivanje, navzkrižno šiv

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki