Android 10 2.0 Din Avto Stereo Zvoka Radio Za Kia RIO 4 K3-2017 2 Večpredstavnostna Video Zaslon na Dotik Predvajalnik, Wifi 4G Zvočnik MP5

Nov izdelek

Na zalogi

€67.77

€114.86

-40 %

Oznake:

avto radio, kia, 2 din android avtomobilski stereo sistem, ford ranger gps, 4runner toyota, 2din vw android 10, mp5 predvajalnik, lg tv, android autoradio, 2 din radio android

V odgovor na problem slaba kakovost klica na vgrajeni mikrofon radia, je T3L radio prihaja z RCA kabel in zunanji mikrofon, ki podpira priključitev zunanjega mikrofona za zagotavljanje kakovosti klicno

PS:

Podpora za povezavo subwoofer

MIC vmesnik je 2,5 mm

Če želite uporabljati nekatere aplikacije, kot so Yandex zemljevidu ali druge pogoste posodobitve, ki zasedejo veliko pomnilnika, zato je priporočljivo, da kupite teče pomnilnika, različico več kot 2 gb, da bi dobili gladko izkušnje, ki je, zakaj so nekateri stari Android telefoni so dobili zaljubljen

Podpira Večino Jezikov Po Vsem Svetu

Angleški русский 한국어 عربي 日本語 עברית itd

Develuck avtoradio podpira skoraj vse jezike na svetu, če nas boste potrebovali, če želite spremeniti jezik za vas pred pošiljanjem, prosim, pustite sporočilo na naročilo

Nasvet: lahko pa kliknite na spodnjo povezavo, če si želite ogledati vse jeziki, ki jih podpira Develuck avto radio. ★ Je primerna za vaš avto? :

1. Preverite ustrezno model in leto izdelka in avto

2. Primerjajte vgradni položaj izdelka z avtomobilom, ki ga je treba nadgraditi

3. Preverite, če je izdelek, napajalni kabel vmesnika je primerna za vaš avto (opomba: ni vse vmesnike original avto mora biti vzpostavljena povezava)

4. Če se vam še vedno ne morem soditi, nam pošljite original avto radio mesto montaže (spredaj) slika in original radio nazaj vmesnik sliko, da nas

>>365 dni garancija + navodila za namestitev + online smernice

★Smo se neprestano trudimo, da bi inovativnih strojne in programske opreme avtomobila multimedijski predvajalnik, radio, vam z osebno in visoko-kakovostno izkušnjo.Kot podporo, da bi nam petimi zvezdicami, povratne informacije in souporaba fotografije ko prejme paket, bomo podaljša garancijski rok za 6 mesecev.

★Nudimo brezplačno vdelane programske opreme, programske opreme in GPS navigacijski zemljevid posodobitve.

★Če izdelek ima težave s kakovostjo v roku 1 leta po potrditvi prejema, bomo neposredno zamenjavo novega stroja za vas.Vendar, se najprej obrnite na nas za reševanje po-prodajne vprašanja.Ta garancija ne velja za škodo, ki jo povzročijo nesreče, zlorabe, zlorabe ali spremembe izdelka.

Resnično Android 10.0 sistem, program za podporo razcep zaslon, bo vaše uporaba bolj priročna, podporo več najnovejše aplikacije.

Najnovejše tehnologije

uporabo naprednih Android navigacijske rešitve, podpira več po meri nastavitve in odpre več možnosti za uporabnike.

Večji Zaslon / Bolj Žive Barve

V primerjavi z originalno avto, zaslon je večji, barve so bolj žive, in podpira gledanje z več zornih kotov.Nov okvir je narejen po originalni avto, ki se odlično prilega s svojim avtom in je enostaven za namestitev.

Glavni gonilnik uporablja zemljevid navigation na levi strani zaslona, in co-pilot ali zadaj otroka (s video izhod) ure najljubši TV program na desni zaslon.

Razcep zaslon

Podpora split screen display koli 2 aplikacije, ki združuje bo.

Plavajoče Okno

Video podporo in DVR uporabo Plavajoče Okno, prilagodi položaj prikaza in da bo vaše doživetje vožnje polna kul barve.

Uporabniku prijazen

Podpora zadaj video izhod, avto lahko še vedno izpolnjujejo zabava potrebe otrok, v zadnji pa ob upoštevanju vožnje.

Najnovejše andriod 10.0 8 jedro sistema

podpira 1GB RAM-a + 16 GB ROM in 2 gb RAM-a + 32 GB ROM in 4 gb RAM + 64 GB ROM in 6GB RAM + 128GB ROM opcija, še naprej bomo za začetek močnejši stroji, prosimo, bodite pozorni, da naši trgovini Prejemajo obvestila za nove izdelke).

Da se potopite v čudovito glasbo

Privzeto vgrajena prilagoditev je 12EQ (do 48EQ) in zvoka surround lahko nastavite hkrati, kar omogoča, da se potopite v čudovito glasbo.

Podpira skoraj vse aplikacije zemljevid

Pred pošiljanjem vaše najljubše izdelke, bomo namestite najnovejšo brez povezave zemljevid vaši državi za vas, in zemljevid bo posodobljen v rednih časovnih presledkih.Seveda, lahko se tudi odločite za uporabo spletne zemljevide.

Podpira hrbtni zaslon

Ko je avto v prestavo način, radio bo takoj preklopite na zaslon na zadnji strani avtomobila, da se zagotovi vašo varno vožnjo.

Če nimate originalne kamero, jo lahko kupite s klikom na "KUPI ZDAJ" na sliki spodaj.

Podpira povezavo z ADAS DVR

ADAS DVR je več vgrajena pomožna vožnje tehnologij, vstavljanje visoke kakovosti TF pomnilniške kartice za snemanje vsak trenutek vaše vožnje.

Podpora TPMS

Več in več nacionalnih avtomobilskih proizvodnih standardov, ki zahtevajo, da se vozila morajo biti opremljena z tlaka v pnevmatikah alarmnimi napravami.Pomen tlaka v pnevmatikah alarmnih naprav, ki jih je mogoče videti.Kliknite na sliko spodaj za nakup tlaka v pnevmatikah alarmno napravo, priključite radio in povratne informacije v vaše pnevmatike stanje v realnem času.

Podporo za Bluetooth povezave

Klicanje telefon Bluetooth, vgrajen mikrofon radia, tudi če okolice, v hrupnem prostoru, radio podpira zunanji mikrofon povezave, ki se lahko še vedno zagotavljamo, da bo kakovost klica.

Podporo volana nadzor original avto

Za prvo uporabo različico brez canbus, ročno tipko za učenje je potrebno.Različico s canbus se lahko uporablja po preverjanju in povezovanje canbus.

Kot radio, vgrajen močan in stabilen radio podpira vgrajeni ojačevalnik žetonov priljubljenih kanalov.

Pogosta VPRAŠANJA:

1.Zakaj ne morem obrniti na avtoradiu ?

1.1 Prosimo, preverite Napetost avtoradio : 12V

1.2 Če ste test tega avtomobila radio,lahko kombinirate med rdečo in rumeno žice in jih povežite na pozitivni strani napajalnika.Črna črta na negativne napajanje.

Certificiranje Noben
Operacijski Sistem Android 10.0 OS
Velikost Zaslona 9"
Max Zunanji Pomnilnik 256G
Vrsta Materiala Metial+Plastičnih Mas
Postavka Velikost 24 cm*20 cm*12 cm
Skupaj Z Okvirjem Skupaj Z Okvirjem
Napetost 12V
Din Double Din
S11 sistem, 8 core Android za 10,0 6 G+128G
Povezovanje Z USB DVR ADAS Podpora
Rio-Leto 2015, 2016
Out Power 4*50 W
Uporaba Plavajoče Okno Podpora
TF/Micro SD Slot, 2
Poreklo CN(Izvora)
T10 sistem, 8 core Android 10.0 4G+32 G
Priključite zunanji mikrofon Podpora
Blagovna Znamka srnubi
ROM 128G
Digital Media Format Mp3, Mp4, WMA, JPEG
Posebne Funkcije Wifi Funkcija, Podpora Volan Nadzor, Podpora 3G Omrežja, Podpora Omrežju 4G, Podpora Can-Bus
TS6 sistem 4 core Android 10.0 2G+32 G
Ime Modela Za KIA RIO 2015-2017
Ločljivost 1024*600
Vmesnik USB
Kia Model RIO
Original Volan Nadzor Podpora
Priključite USB TPMS Podpora
Za Vozila Znamke/Modela kia
OSD Jezik Kitajščina (Poenostavljena), Kitajščina (Tradicionalna), Arabski, Irski, Beloruski, POLJSKI, Perzijski, Boolean besedilo (nizozemska Južna Afrika), Nemški, Ruski, Francoski, Filipino, Finski, Korejski, Češki, Latvijski, Romunski, Malajski, Makedonski, Portugalski, Japonski, Švedski, Srbski, Slovaška, Slovenski, Tajski, Turški, Ukrajinski, Hebrejski, Grški, Španski, Madžarski, Italijanski, Hindi, Urdu Indija, angleščina, Vietnamski
Podpora Funkcija Video Izhod
S10 sistem, 8 core Android 10.0 4G+64 G
Originalni avto kamera Podpora
Element Teža 1.7kg
RAM 6G

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki