Zunanji Lov Pasu Pasu Hitro Sprostitev Sponko Vojske Vojaško Taktično Usposabljanje Pasu Pohodništvo Težka Pas Pasovi

Nov izdelek

Na zalogi

€8.33

€15.15

-45 %

Oznake:

airsoft trak, pištolo zanko traku, 2 točki zanko, obroč zanko, qd zanko vrtljivi, RMR, vojska zanko, pištolo zanko, mazilo pištolo priročnik, airsoft zanko

Zunanji Lov Pasu Pasu Hitro Sprostitev Sponko Vojske Vojaško Taktično Usposabljanje Pasu Pohodništvo Težka Pas Pasovi

Informacije o izdelku:

Ime: Taktični pas

Barva: črna, zelena, tan

Sponke material: cinkove zlitine

Pas, material: Najlon

Teža: 0,2 kg

Velikost: 125 * 3.8 cm

Funkcija:

1.Oblikovanje cinkove zlitine samodejno sponke

2.Brezplačno prilagoditev in hitro sprostitev

3.Najlon materiala,na obrabo odporna

1.Sprejemamo DEPOZITNI-Master card,visa,Boleto,TEF,Maestro,webMoney,QIWI, Yandex.Denar; Bančno Nakazilo, Western Union. 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

Nudimo različne pošiljko storitev za različne zahteve, kot sledite 1.Kitajska post air mail , brezplačna dostava za večino držav,ampak malo več časa, boste morali imeti dovolj potrpljenja za čakajoči izdelkov.Običajno traja 18-35 delovnih dni za večino držav, 2.EMS, je trajalo približno od 5 do 20 delovnih dni.To je zelo dobra pošiljko način, priporoča za vas.Vendar boste morali plačati za dodatno ladijski promet pristojbina.

3.FEDEX/DHL/UPS/TNT/CESTNINA, bolj na hitro, ampak preveč drago, običajno traja 3-12 delovnih dni, boste morali plačati za dodatno ladijski promet pristojbina.

4.Sledenje podatkov običajno posodobitve okoli 3-5 dni, če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se STRINJATE, VAS VRAČILO ALI ZAMENJAVO .NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

100% zadovoljstvo je naš cilj !

1.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, svoje pozitivne povratne informacije in 5 zvezdicami hvalo bodo zelo cenjeni.

2.Če ne, Smo iskreno upam, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, ter poskušali naše najboljše, dela težave, si pozitivno.Najlepša hvala.

Lov pasu Vojska airsoft športni pas pasovi
Vsebina Paketa 1*Taktični pasovi
Barve Črna/Tan/Zelena
Feature2 najlon materiala, na obrabo odporna
Vzorec Tipa Trdna
Pasu Material Najlon
velikost 125 * 3.8cm
Blagovna Znamka demeysis
Sezona Pomlad, Poletje, Jeseni, Pozimi
Poreklo CN(Izvora)
Taktično Pasovi Vojaško usposabljanje težka pasovi
Športni pasu Outdoo lov, pohodništvo pasu pas
Ime taktični pas
Vrsta Tkanine Broadcloth
Feature1 Brezplačno prilagoditev in hitro sprostitev

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki