Preprost Osem Planetov Jamico Fidget Senzorično Igrača Srčkan Oprostitev Stres Antistress Odbor Avtizem Anksioznost Fidget Igrače Za Otroke

Nov izdelek

Na zalogi

€1.75

€5.16

-66 %

Oznake:

otroci igrače, stres, anti stres, to pop, fidget pop, antistress strani, dimpl, pop ot fidget igrača, lepe stvari igrača, figet igrača

Opis:

Hrana razred silikonski material

Za večkratno uporabo in .

Enostaven za prevoz

Barva: Kot slika kažejo

Specifikacije:

1.Varen Material: igrače so narejene iz 100% hrane silikona.Gladko in okroglo površino je burr-prosto, ki lahko varno poskrbel za otroka občutljivo kožo.

2.Oprostitev stres - Pomaga lajšanje stresa in se osredotočiti, super za motnjo pomanjkanja pozornosti in hiperaktivnosti, avtizem ali anksioznost, kot nalašč za študente, pisarniški delavci, in vsakdanjo rabo.

3.Enostaven Za Prevoz - Mini design s sponko prstan, tako da lahko brez težav dal v žep in vzamete s seboj.Tam je luknja na robu tega kresovanje igrač, ki se lahko pritrdi na voziček ali avto sedež.

Izdelek vsebina:

4. Značilnosti: Spodbujanje dojenčke finih motoričnih spretnosti, senzorično raziskovanje, vzrok in učinek učenja.Igrača tudi vlaki otrokovo roko razumevanje sposobnost.

Paket Je Vključeno:

1pc Tlaka igrača

Certificiranje Kitajska certifikatom (3C), CCC
Poreklo CN(Izvora)
Feature2 Enostaven za prevoz
Priporočamo, Starost 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y
Feature1 Za večkratno uporabo in
Tema Fantasy & Sci-Fi
Podpora Dropshipping & Debelo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki