Evershine 5D DIY Diamond Vezenje Phoenix Diamond Slikarstvo Živali Mozaik Navzkrižno Šiv Sliko Nosorogovo Doma Dekor Darilo

Nov izdelek

Na zalogi

€3.46

€5.76

-39 %

Oznake:

beyblad, phoenix kamna, pištolo masaža phoenix, cvet tatoo, pav tatoo, necklac, phoenix tatoo, obesek phoenix, phoenix obroč, ogenj phoenix

Blagovna Znamka : EverShine Dropshipping Trgovina

Vaja Območje :100% Polno kvadratnih Vrtanje/Celoten Krog

Nosorogovo Sliko Tip :Diamant Slikarstvo Phoenix

O Okvir :Prodamo Diamantov Slikarstvo Brez Okvirja

Prednost :Tovarne Neposredno,Hitro Relivery,24 ur Storitev za Stranke

Diamond Mozaik Celotno Postavitev : Diamant Vezenje Prodaja Živali

1.Glejte primerjavi zgodba o platno za identifikacijo vsakega diamond številko, ki ustreza tiskanih območje na platno. 2. Izpolnite pero z glu, dal diamante v ploščo. 3.Uporabite pero glavo, da se držijo več diamantni vrtalniki. 4. Trgati narazen delno film in palico v daimond na platno accoding na ustrezno številko. 5. Pinceta lahko enostavno posnetek treh diamantov palico tako hitro. 6. Ko je končal, rahlo pritisnite navzdol diamantov z roko ali knjige, da jih trdno pritrjen.

Dragi kupec, če niste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom negativne povratne informacije, nato pa bomo poskušali naši moči, da reši težave in da ste zadovoljni.To je zelo pomembno za nas in hvala za vaše razumevanje.Hvala za prihod in lep dan.

Uporabljamo EMS /Matejadereani.si Standardna Dostava/China Post Air Mail/CPAM/Fedex, glede na vašo lokacijo,in boste dobili številko za sledenje v 1-5 dni po dostavi.To naredimo v sodelovanju z velik logistični ponudniki, kot je na primer Singapur Post, Correos, Posti Finska, SPSR, DHL in drugi.Če boste potrebovali, da nas prosimo kontaktirajte, da izberejo.

1.O naših diamond barve.Večji velikosti, več barv. 2.Končal slikarstvo bo popolnoma enak kot naš prvotni sliki?Tam bo barva razlika, ko diamanti proizvodnje,vendar je naš oblikovalec bo poskušal najboljših močeh, da bi svojo fotografijo bolje, prav tako bo imel velikost (1-2 cm)razlika, za platno. 3.Kako to storiti, če nam primanjkuje diamante?Imamo 20-30% ekstra diamantov v vsak paket, imamo dobro kontrolo kakovosti, če ste našli pomanjkanje diamanti,smo lahko vam pošljemo brezplačno.Kontaktirajte nas za sporočila ali trademanager.

Obrazec Ločeno
Naše Prednosti Tovarne Neposredno, Debelo, Dropshipping
Lepljenje Površine Polno
Število Barv 30-45
Zunanje Embalaže, Obarvano Polje
Diamantno Obliko Kvadratni
Vzorec Tipa Živali
Nastavite Vrsto Da,
Material Smole
Slog Sodobno
Blagovna Znamka EverShine
Platno Pakiranje Metode Zavihal
Diamond Slikarstvo Kit Needlework
Poreklo CN(Izvora)
Okvir No
Večnamenski Doma Dekor
Diamond Mozaik Celotno Postavitev 5D DIY Diamond Slikarstvo Phoenix
Vrsta Debelo No
Mozaik Zaključek Nedokončane Morate Handwork
Tema Živali Serije
Accessorie HD Platno, Dovolj Okrasnih, Niz Orodij
Platno Paket Roll Up, Preprečiti Gube
Uporaba Slike
Diamantno Art Diamond Vezenje Prodaja Živali
Območje Vrtanja Celoten Kvadratni&Celoten Krog Vaja

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki