Cvet Železnica Smolo Plesni, Silikonski Cvetnih listov Pladenj Plesni, Cvet Obliko Železnica Kalupov za Smolo Litje DIY Obrti Pokal Preproge

Nov izdelek

Na zalogi

€5.42

€9.18

-40 %

Oznake:

smole bat plesni, silikonsko plesni cvet obliko, aqua magic mat, plesni silicij za smolo, epo, železnica plesni, ptica kivi, obzirnosti smolo plesni, aqua mat, veliko silikonsko plesni cvet

[Edinstven Smolo Mold Design]: Imamo velik pladenj plesni in mala železnica plesni, velikost smolo pladenj plesen je 34,5 cm(13.5 v), 12 cm(4,7 v) za železnica plesni.Z edinstveno cvet obliko, dekor vaš dom z različnih stil.

[Kakovosti Silikonski Material]: kalupe za smolo litje so izdelani iz trpežnega silikona materiala, z prožno in mehko, lahko uporabite in de-plesni preprosto, večkratno uporabo in ne enostavno za preoblikovanje.

[Enostaven za Javnost]: Z gladka in sijajna notranje površine, to je enostavno, da spustite svoje končal smolo deluje iz jedra, ko je izpolnjen sušen, ne skrbi, lepljive.

[Široke Rabe]: silikonske smole plesni so združljive z večino smolo litje materialov, lahko dodate tudi nekaj smole, pigmenti in vgradili olepšav, da ustvarite svoje pisane smolo umetniška dela, kot so železnica, mizo okraski, vino, mat, doma dekoracijo, uživajo DIY smešno čas v vsakdanjem življenju.

[Darilo in Storitev za Stranke]: lepo darilo za smolo obrti ljubimci, prijatelji in družino, da bi uživali srečno trenutek skupaj.Vsako poizvedbo o smolo plesni, prosimo vas vljudno prosimo, da nas kontaktirate, mi smo vedno tukaj, da vam pomaga.

Značilnosti Izdelka plesni
Material Silikonski
Postavka Vrsta Nakit Ugotovitve
Blagovna Znamka Aqua Kivi

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki