13Pcs Strani Izločevalniki Orodja Komplet Caulk Odstranjevalec Orodja Silikonsko Tesnilo, ki je Končna Orodje Caulk Šoba Aplikator Končna Orodje

Nov izdelek

Na zalogi

€3.14

€4.83

-34 %

Oznake:

pištola za silikon, dab kit, dabber, dab orodje, caulk, silicij orodje, caulk pištolo, šoba silicij, cevi vosek, olje strgalo

Funkcija:

*1.13 Kos Strani Izločevalniki Orodja Komplet vam lahko pomaga bolje popravila prostor in čiščenje ostankov lepila, končno izboljša estetski občutek Površino.

*2.Gume Tesnila Šoba Plus Strgala: To je nadgrajena točke smo dodali v izločevalniki set.Silikonska izločevalniki finisher šoba je niz šobe, ki so posebej narejene za caulk končna.Zasnovan je tako, da prihranite veliko časa za nemoteno tesnilnih mas, medtem ko uporabi.

*3.VISOKA KAKOVOST MATERIALA: Naši silikonski izločevalniki orodja so izdelana iz visoko kakovostnega silikona in plastičnih materialov, so trpežne in lepljiv, shranite 1/3 časa.

*4.ENOSTAVNA UPORABA: Naši izločevalniki aplikator orodje je zelo enostavno za uporabo in ročaj, samo uporabite neposredno, brez maskirni trak ali čiščenje nato, ki ne le prihranijo čas, pač pa tudi, da vaš silikonsko tesnilo tesnilo deluje kot strokovni vodovodar.

*5.ŠIROKA UPORABA: To orodje komplet se lahko uporablja v kuhinji, kopalnici, tank, vrata, okna, umivalnik, skupno polnjenje zaključna in več.Primeren je tako za strokovnjake in ne-strokovni delavci.

Specifikacija:

Barva:Zelena+rumena+črna

Material:silikagel

Vsebina Paketa:

3 * Silikonsko Izločevalniki Šobe

1 * 3-v-1 Izločevalniki Odstranitev Orodje

4 * Izločevalniki Strgalo

5 * Silikonske Blazinice

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opombe:

1.Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2.Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

Poreklo CN(Izvora)
Orodje za Kuhinjo kopalnica in okna

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki