2pcs/paket Baby Obešalnik Otroška Vreča za Voziček Kljuke Voziček Zavrtite Za 360 Stopinj Baby Avtomobilski Sedež Pribor Voziček Kljuke Organizator

Nov izdelek

Na zalogi

€0.76

€1.14

-33 %

Oznake:

za novorojenčka voziček, otroci sedež, otroški sedež, vožnja avtomobila, avto stol, otroška varnostna sedeža, 4 v 1 baby voziček, pram, avto otroke, baby avto stol

Bullet Točk:

1、Baby Voziček Pribor: To kavelj je posebej zasnovan za otroka sprehajalci za podporo baby vrečke ali blaga.Čudovit baby voziček dodatki, ki lahko priročno shranjevanje plenice in stekleničkah.

2、Enostaven za Namestitev: Enostavno za namestitev in uporabo, primeren za vse vrste sprehajalcev. 360-stopinjsko vrtenje omogoča, da visi na nakupovalni voziček, prosto, in se lahko uporablja v obeh vertikalni in horizontalni smeri.

3、Več Funkcij: Je mogoče uporabiti ne samo v sprehajalcev, ampak tudi za avtomobilske sedeže za lažje obešanje, različne predmete.

4、Vrtljiva Kljuka: kavelj, ki se lahko zavrti za 360 stopinj in je vertikalno smer, lahko swing 360 stopinj.Prilagodljiv vrtenja lahko vodijo viseči predmeti v ravnotežju med izvajanjem.

5、Kavljem in Zanke: Visoko-moč napetost, prihaja s kavljem in zanke design, Integrirano strukturo modela, posebno anti-slip načrt, na površini, učinkovito prijemanje predmetov.Površina je stabilen in ne zdrsne off.

Opisi:

Način namestitve: brez Orodja, namestitev, enostavno namestitev in priročno prilagoditev, zaradi česar je bolj primeren za vas, da skrbijo za vašega otroka.Odprite kavljem in zanke trakom, zaviti kavljem in zanke trak okoli del, kjer zaklepanje je, da določi, mimo kavljem in zanke trak skozi luknjo pritrdilni obroč, in nato ga zavijte nazaj.Dal na prvotni trak in se prepričajte, da je trdno pritrjen.

Specifikacije:

Material: ABS plastika

Barve: rumena, roza

Specifikacija: 2 kosa

Velikost izdelka: približno 18*10*5 cm/7.09*3.94*1.97 v

Teža izdelka: o 120g

Seznam Vsebine:

Kavelj*2

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Vrsta Kavelj
Material Plastični
Certificiranje EN
Starostni Razpon Porodniški, 0-6m
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela 147800061

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki