SANJE Kolo ŠPORT Računalnik z Brezžično Srčnega utripa Prsih Trak Hitrost in Kadenca merilnik Hitrosti, Števec kilometrov Višinomer

Nov izdelek

Na zalogi

€42.04

Oznake:

kadenca monitor, Srčni Utrip, inflat, ant srčnega utripa, srce senzor, garmin gori steblo, računalnik, monitor srčnega utripa, kolo monitor, kolo, računalnik, monitor srčnega utripa, bryton heart rate monitor sensor

Monitor srčnega utripa in Kadence

Dobro je srčni utrip pasu senzor in senzor kadence posredujejo podatke, da je velik zaslon natančno in namestite stabilno, najbolje izbrati razumeti performence vašega telesa.

Merilnik hitrosti in prevožene poti

Sledenje povprečna/maksimalna/minimalna hitrost in število prevoženih kilometrov z shranite funkcijo, da bi dosegli cilj usposabljanje.

Višinomer in Temperature

Dober pomočnik za na prostem, kolesarjenje, še posebej, gorski kolesar, izziv in se zaščitite z točne številke.

Fitnes Funkcija

Zasnovan z porabe kalorij in maščob zgorela funkcijo, vodenje kolesarjenje podatkov pod kontrolo, pomagaj napreduje iz dneva v dan.

Več Funkcij

Več Funkcij, da bi vaš kolesarski izlet in usposabljanje bolj primerno, učinkovito in prijetno: Dvojno Neodvisni Kolo Sistem, Auto Potovanje Timer, Digitalno Uro, EL Osvetlitev, Samodejno Skeniranje, Program Service, Zamrznitev Okvirja Pomnilnika, Auto Start/Stop, Auto Power On/Off, KM ali Milj na Izbiro, Digitalno Kodiran Prenos.

Kaj je Vključeno

Kolo, Računalnik,*1

Kolo Računalnik Gori*1

Kadence Senzor*1

Senzor Hitrosti*1

Senzor Magnet*2

Kabel Kravato*4

Slišati Utripa Prsih Trak*1

Priročnik in Montažo Navodila*1

Gumb Baterija CR2032*4

Mi bomo poslali pravilno plug adapter, ki je primeren za vas, v skladu z naslov za dostavo.

Zgodba Blagovne Znamke

DreamSport, ki se osredotočajo na športne opreme in elektronski izdelki za več let, še posebej kolo, imamo bogate izkušnje in R&D zmogljivosti.Vse DreamSport izdelki so bili testirani z našo ekipo, preden se podajo na vas.Naš preprost cilj je, da bi vam dobre izkušnje naših izdelkov, in v upanju, da bo lahko pomagal zadeti cilj.

DreamSport cikel računalnik je najbolje izbrati za kolo usposabljanje in potovanja, dobra izbira zaščito in izziv za rider, a zanesljivih pomočnikov, da spremljajo podatke in doseganje ciljev.

Blagovna Znamka SANJE ŠPORT
Certificiranje ROHS
Uporaba Starostni Skupini Za odrasle
Poreklo CN(Izvora)
Jezik angleščina
Vrsta Nosljivi

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki